Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 5. 8. do 25. 8. 2014.

Novi Oriflame katalog Vam tokrat prinaša: ponudbo Voyager Womar – daleč od običajnega, čudovite sezonske odtenke za oči in ustnice, z nakupom izdelkov Oriflame pa boste poskrbeli, da bo Vaša koža lepa in zdrava. Posebna ponudba, ki jo vsebuje novi Oriflame katalog vključuje ponudbo 5 – v -1 šminke, ki bo Vaša stilistka za popolne ustnice v odlični predstavitveni ponudbi za samo 6, 49 €.

Predstavitvena ponudba – novi odtenki- živahni poletni odtenki, lak za nohte po predstavitveni ceni 5, 49 €. Prelistajte novi Oriflame katalog in izberite kakovostno, lahkotno in cenovno dostopno ponudbo kozmetike Oriflame – kozmetiko priznanega švedskega proizvajalca naravne kozmetike. 68 strani novega Oriflame kataloga vsebujejo ponudbo za lepe in sijoče ustnice, nohte v pisanih poletnih odtenkih, vse za večen videz čudovitih oči, za podaljšane učinke trepalnic, vse za popolno polt, gladko kožo, ljubke ustnice, izdelke s pomočjo katerih boste svojo kožo obnovile, jo očistile. Neverjetna cena – kupite vse 4 Optimals izdelke za samo 18, 99 €.

Novi Oriflame katalog – nova priložnost za lepo kožo in čudovit svež videz: očistite kožo na naraven način – odlična ponudba izdelkov, ki vsebujejo čajevec, še vedno aktualna ponudba kozmetike s pomočjo katere se boste zaščitili pred nevarnimi sončnimi žarki, izdelke s pomočjo katerih se boste znebile nadležnega celulita, v novem Oriflame katalogu boste med drugim našle najboljše dizajnerske stile, elegantne dodatke, športne kombinacije, ponudbo gelov za tuširanje, šamponov in dišav, ne spreglejte pa tudi odlične ponudbe naravne kozmetike za moške.

Prelistajte novi Oriflame katalog, vse kataloge iz Oriflame najdete na povezavi Oriflame katalog, če pa Vas zanima ponudba drugih, jo spremljajte še naprej v rubriki Kozmetika.