Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 16. 09. do 06. 10. 2014.

Pred Vami je novi Oriflame katalog – bohoti se že iz naslovnice in poskrbi, da je ni mogoče spregledati – enaka kot prej, a še izboljšana – 5-v-1 Wonderlash maskara – Oriflamov čudež in najbolje prodajana Oriflamova maskara vseh časov.

Prelistajte novi Oriflame katalog – v tokratnih Priložnostih si boste lahko privoščili kar 3 in si naredili zalogo ali pa jih ponudili svojim prijateljicam. Oglejte si še ponudbo 2 za ceno 1, kjer boste našli 2 imenitna izdelka za nego proti staranju ter set izdelke HairX, ki jih lahko kupite po izjemni ceni. Ne spreglejte tokratnih Priložnosti!

V Oriflame katalogu 13 Vas čaka kar nekaj novosti v liniji The ONE – slovita Wonderlash maskara, Triple Core šminka v 6 novih odtenkih ter zanimiva novost, BB balzam, ki je hkrati prvi obarvani BB balzam v kozmetični industriji. Navdušil vas bo z zaščitnim faktorjem 15 in nežno bisernasto obarvanostjo, ki bo prekrila drobne nepravilnosti na ustnicah in poskrbela, da bodo zasijale. Tu je še priročen set čopičev za ličenje, ki je primeren za vsako torbico – vsebuje pa kar 8 različnih nastavkov, tako da se boste do popolnosti lahko naličili kjer koli in kadar koli.

Na strani 42 ne spreglejte novih Giordani Gold kremnih senčil, ki so podobna senčilom The ONE, le da so odtenki še nekoliko prestižnejši in primernejši za posebne priložnosti. Ena izmed vidnejših novosti je tudi moška dišava Be the Legend, ki je pravi vonj jeseni za vašega moškega. Preverite na strani 65.

Prelistajte novi Oriflame katalog – želimo Vam prijetno nakupovanje. Vse kataloge Oriflame boste našli s klikom na povezavo Oriflame katalog, vse aktualne ponudbe trgovcev spremljajte še naprej v rubriki Kozmetika.