Oriflame katalog

Oriflame katalog

 

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 07. 10. do 27. 10. 2014.

Izšel je novi Oriflame katalog s številnimi privlačnimi priložnostmi za zares ugoden in kakovosten nakup naravne kozmetike iz Švedske Oriflame.

Novi Oriflame katalog – z naslovnice se smehlja in zapeljuje čudovita Miss Giordani, ki predstavlja istoimensko parfumsko vodo, ki Vas bo uročila s sorbejem manga, nerolijem in poprovo češnjo. V novem Oriflame katalogu se nato nadaljujejo ugodnosti v liniji Girodani Gold vse do strani 22, od strani 24 pa se predstavlja prenovljena linija HairX s kar 7 novostmi za stiliranje in nego las salonske kakovosti.

Če bi radi obnovili stopala, ohranili noge brez neprijetnega vonja ves dan in jih poleg tega še primerno navlažili je tu novi Oriflame katalog in odgovorna vse omenjene težave: Feet Up, ki Vas čaka na strani 30. Na predzadnji strani pa ne spreglejte Discover Miami Spirit seta izdelkov za samo 4,99 €, ki ga lahko kupite 50 % ceneje ob nakupu izdelkov iz aktualnega kataloga v vrednosti 15 €!

Bi radi prihranili kar največ? Potem ne izpustite tokratnih priložnosti, v katerih so v novem Oriflame katalogu za Vas izbrali same prvovrste izdelke – v ponudbi 2 za ceno 1 lahko kupite novo dišavo Miss Giordani, izdelke Diamond cellular, Happy skin in Time reversing Intense, založite pa se lahko tudi z vzorčki True Perfection, ki bodo aktualni v prihodnjem kataloškem obdobju. Vi ali vaše stranke obožujete Love Nature s kamilico? Potem si dobro oglejte zadnjo stran priložnosti! Ne pozabite – Priložnosti so vaša smernica za priporočila v aktualnem kataloškem obdobju – tako boste prihranili kar največ!

Prelistajte novi Oriflame katalog, vse kataloge kozmetike Oriflame najdete na povezavi Oriflame katalog, vse ponudbe boste našli v rubriki Kozmetika.