Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 27. 01. do 16. 02. 2015.

Novi Oriflame katalog 2 2015 s ponudbo izdelkov, ki bodo v prodaji od 27.01.do 16.02. 2014 vsebuje več kot odlične predloge za nakup daril ob prazniku zaljubljenih.

Ljubezen ima mnogo obrazov, prelistajte najnovejši Oriflame katalog in se prepričajte o zares ugodnih ponudbah aktualnega obdobja: So Fever Her in So Fever Him – nova dišava pri Oriflame, ki jo morate preizkusiti Vas sedaj stane samo 19, 99 €. Valentinova kolekcija za vse zaljubljene – pokažite naklonjenost na inovativen način z izjemnimi negovalnimi izdelki, ki čudovito dišijo. Osvojite ga z romantično sadno – cvetlično dišavo – set za samo 2, 99 €, svinčnik za oči zdaj samo 4, 49 €.

Novi Oriflame Vam prinaša izdelke, ki bodo še kako popestrili bližajoče se Valentinovo, v njem boste našli ponudbo balzamov in šmink za ustnice v brezhibnih barvah s popolno obrobo že za 2, 49 €, čudovita cena Vas tokrat čaka ob nakupu laka za nohte, ki bo sedaj Vaš za samo 4, 49 €, strastna ljubezen – dišava za zapeljevanje za 9, 99 €, večna ljubezen do razkošja in stila – Giordani Man dišava za moškega, ki zahteva popolnost za 19, 99 €.

Poleg najbolj omamnih dišav vsebuje novi Oriflame katalog ponudbo krem s katero boste z lahkoto ublažili in omilile gubice, Valentinova škatlica dobrot za Vas za 7, 49 €, modelčki za čokolade ali led 5, 49 €, ročna ura –  dva stila v samo eni uri za samo 23, 90 € – čas je za darila, najboljša darila pa prihajajo prav iz srca zato cenite vsak trenutek, preverite odlične ponudbe, ki jih vsebuje novi Oriflame katalog in si privoščite samo najboljše!

Za celotno ponudbo prelistajte novi Oriflame katalog, vse kataloge kozmetike Oriflame najdete na povezavi Oriflame katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike spremljajte še naprej v rubriki Kozmetika.