Oriflame katalog

Oriflame katalog

 

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 18.2. do 10.3.2014.

Oriflame katalog je spet tu, katalog ponudnika svetovno priznane švedske kozmetike tokrat vsebuje ponudbo, s katero boste svojo lepoto izrazile tako, kot še nikoli doselej.

Oriflame katalog ki velja do 10. marca vsebuje naslednjo ponudbo; kupite izdelke iz aktualnega kataloga v vrednosti 15 € in 3-delni set You Dazzle, idealno darilo za dan žena, boste lahko kupili za samo 4, 99 €. Podarite darilo, ki bo polepšalo dan, ekskluzivna predstavitvena ponudba Pure Colour za 3, 49 €.

Novi Oriflame katalog vsebuje zanimive predloge; zasijte s cvetlicami, številne predstavitvene ponudbe, ponudbo za močne ženske, ki želijo izstopati, ženske, ki želijo biti modne in zapeljive, za ženske, ki želijo biti seksi in občudovane, lepe in naravne, za tiste, ki želijo biti spoštovane in navdihovati druge, tiste, ki želijo biti zaželene, lepe in mladostne, za tiste, ki želijo držati usodo v svojih rokah, za vse, ki želijo poskrbeti za svojo kožo. Novi Oriflame katalog vsebuje ponudbe, ki Vas bodo gotovo očarale; dvojna moč proti gubicam in povešanju- Ecollagen mini set 11, 99 €, ponudbo s katero boste Vašo kožo poživile in vidno zmanjšale gubice, kupite set Micelarno čistilo za obraz in nego za predel okoli oči za 19, 99 €.

Prelistajte aktualni Oriflame katalog, v njem med drugim najdete izdelek, s katerimi si boste oblikovali sanjsko postavo, poskrbeli za kožo na obrazu, poskrbeli za svež videz. Prav tako pa v njem najdete izdelke s katerimi si boste zagotovili energijo in zdravje – 7 ploščic v zavitku za 13, 99 €, izdelke s katerimi boste naravno, zdravo in okusno izgubljali telesno težo, barve za ustnice, odlične predloge za obdarovanje ob dnevu žena, izdelke za lepe trepalnice, za lepe in zdrave nohte, priložnost za dišeče cvetlično razvajanje, modne poslastice in modne dodatke, ki jih lahko kombinirate po svojih željah ter ponudbo s katero boste razveselile tudi svoje najdražje osebe moškega spola.

Preverite ponudbo, ki jo vsebuje novi Oriflame katalog, za celotno ponudbo katalogov Oriflame kliknite Oriflame katalog, če pa Vas zanima kaj nudijo drugi, lahko to preverite v naši rubriki Kozmetika.