Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 11.3. do 31.3.2014.

Izšel je novi Oriflame, katalog priznane Švedske kozmetike, ki tokrat vsebuje naslednjo ponudbo; Ecollagen lahkotna dnevna krema proti gubam z izvlečki rastlinskih izvornih celic po ekskluzivni predstavitveni ceni 18, 99 €.

Oriflame katalog je tokrat poln odličnih ponudb svetovno priznane kozmetike; napredna nega proti staranju, naj se začne pomladna prenova, bogata naravna nega Milk & Honey Body Care Set za samo 4, 49 €. Dve vroči ponudbi, tokrat lahko izkoristite obe; kupite izdelke iz aktualnega kataloga v vrednosti 15 € in nahrbtnik in torbo 2 v 1 boste lahko sočasno kupili kar 60 % ceneje, za samo 13, 99 €.

Prelistajte novi Oriflame katalog in izberite med izdelki za spomladansko prenovo telesa. V njem najdete ponudbo za lepše nohte, izrazite svojo svobodo z nakupom zapeljivih Air toaletnih vod kar -50 % ceneje, predstavitvena ponudba Giordani Gold Invisible Touch tekoči puder po ekskluzivni ceni 13, 29 €, rdečilo za ustnice -35 %. Kupite Giordani White Gold parfumsko vodo in brezplačno boste prejeli deodorant in kremo za telo.

Preverite vsebino novega Oriflame kataloga in izkoristite izjemne popuste; do -40 % na izdelke za nego kože, vroča ponudba, kupite eno kremo s strani 25 za 6, 49 €, kupite kater koli dve kremi za 7, 99 €. Novi Oriflame katalog vsebuje izdelke za vse tipe kože, izdelke s katerimi boste uspešno premagali ogrce, gube in povešeno kožo.

Začnite barvno revolucije, presežite meje-prelistajte novi Oriflame katalog in preverite ponudbe; More by Demi laki za nohte, vsak samo 4, 49 €, ličila, bleščila, izdelki za lepe oči, trepalnice in ustnice, izdelki za popolno kožo, vse to je aktualna ponudba Oriflame kataloga.

Premagajte celulit in odkrijte bolj čvrsto in vitko telo, , energijska in popolna prehrana, izdelki za gladke pete, dišave, ki Vas popeljejo v skušnjave, kreme za mehke roke in zelo lepe nohte in za zdrave zobe.

Prelistajte novi Oriflame katalog, za celotno ponudbo katalogov Oriflame kliknite sem Oriflame katalog , če pa Vas zanima aktualna ponudba drugih, jo preverite v naši rubriki Kozmetika.