Oriflame katalog

Oriflame katalog

 

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 31. 03. do 20. 04. 2015.

Pred Vami je novi Oriflame katalog, ki Vam v aktualni akcijski ponudbi prinaša prvo na svetu, klinično preizkušeno maskaro, ki odpre pogled za samo 6, 49 €. Za učinkovito pomladno kombinacijo izberite The One maskaro za široko odprte oči in sočasno boste lahko kupili katerikoli odtenek Stylo črtala za samo 3, 99 €. Oriflame katalog velja od 31. 03. do 20. 04. 2015.

Novi Oriflame katalog je tudi v aktualnem obdobju poln priložnosti za prihranek ob nakupu številnih kosov, kozmetike, izdelkov za nego, parfumov in kakovostnih modnih dodatkov. Prelistajte novi Oriflame katalog in si izberite izdelke po zares dostopnih cenah. Novi Oriflame katalog smo za Vas prelistali tudi mi, iz zares pestre ponudbe na kar 75 straneh, pa smo tokrat za Vas kot priporočilo izbrali naslednje izdelke: profesionalni čopiči za vsakodnevno ličenje 3, 29 €, poskrbite za pomladansko svežino z spomladanskim hitom –  kolekcijo Divine, ki je tokrat na voljo zgolj v omejenih količinah, tudi tokrat boste našli različne barve lakov za nohte s katerimi boste lahko poskrbele za spomladansko obarvane nohte – kupite katerikoli lak za nohte in sočasno kupite Crystal pilico za samo 1, 49 €.

Novi Oriflame katalog tudi v aktualnem obdobju prinaša ponudbo izdelkov s katerimi boste poskrbele za brezhibno polt, za pomlad v modrem pa ne spreglejte modne Alba torbe za 23, 90 €, ki je zgolj v omejeni izdaji, to po mlad pa si boste lahko v Oriflame katalogu izbrali svoj stil – drzen glamur, preprosto pariško eleganco – vse po dostopnih cenah. Ne pozabite na legendo v Vaši torbici – Tender Care negovalni balzam, ki ga lahko uporabite po celotnem telesu vsak za samo 2, 49 €, ne spreglejte pa tudi pestre ponudbe dišav tako za njo, kot tudi zanj.

Vse kataloge kozmetike Oriflame boste našli na povezavi Oriflame katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.