Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog 8 2014

Oriflame katalog velja od 3. 6. do 23. 6.2014.

Izšel je novi Oriflame katalog, ki vsebuje odlično ponudbo naravne kozmetike za vse okuse.

Poletje je že pred vrati – kmalu bo čas za počitnice in vodne norije. Kaj ob takih primerih potrebujejo prave dame? Vodoodporno maskaro, seveda. In prav tako vam posebni promocijski ceni ponujajo tokrat v sklopu nove Oriflame linije The ONE. To je popolnost, na katero se lahko zanesete.

Prelistajte novi Oriflame katalog – v liniji The ONE boste našli še dve novosti, to sta dolgo obstojna šminka Colour Unlimited in dolgo obstojno bleščilo v osmih sijočih odtenkih, ki ne bodo zlepili ustnic, temveč jih bodo lepo navlažili. Tu je še Harmony, izjemna poletna kolekcija, ki je pravo sanjsko doživetje s polinezijsko cvetlično popolnostjo. Razvajajte svoje telo, poleti je to še kako potrebno, saj sta sonce in voda lahko za kožo tudi zelo obremenjujoča.

Odlična ponudba, ki jo tokrat vsebuje novi Oriflame katalog: v liniji The ONE smo končno dočakali tudi prve izdelke za nohte – ponosno vam predstavljajo kolekcijo dolgo obstojnih lakov za nohte The ONE, ki je dostopna kar v 15-ih odtenkih, še 5 pa se jih bo kolekciji pridružilo kasneje. Posebnost lakov je Expert Gel tehnologija, ki poskrbi za živahnost barv, enakomeren nanos in sijaj ter preprečuje krušenje barve. Širok aplikator poskrbi za enakomeren nanos, predvsem pa je ta zelo enostaven. V ekskluzivni predstavitveni ponudbi, ki jo predstavlja novi Orifame katalog je tokrat dostopen za samo 4,99 €!

Novi Oriflame katalog – odlična ponudba naravne kozmetike za ženske in moške! Prelistajte novi Oriflame katalog 8 2014, ki velja do 23. 6. 2014, za celoten pregled katalogov Oriflame kliknite na povezavo Oriflame katalog , če pa Vas zanima kakšna je aktualna ponudba drugih pa poglejte v rubriki Kozmetika.