Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog december 2013

Oriflame katalog december 2013 velja od 9.12 do 1.1.2014

Prelistajte novi Oriflame katalog in ne spreglejte ugodnih ponudb. Prav tako pa se je v Oriflame katalogu pojavila pomembna novost-omejen čas prodaje.

Aktualni Oriflame katalog vsebuje naslednjo ponudbo; odkrijte dišavo, ki vas pooseblja, doživite nepozabno noč, bodite uglajeni, izberite svoj set in pokažite možatost, izberite najbolj svež darilni set zanjo ali zanj, izbirajte med razkošno nego, s katero boste v zimskem času poskrbeli za svojo kožo, naj se uresničijo želje vaše družine, razvajajte s stilom ali zasipajte z razkošjem.

Novi Oriflame katalog vsebuje ponudbo za vsakogar. V njem boste našli ponudbo za soficticirano gospo ali za zabavno dekle, v njem boste našli najvboljše ideje za obdarovanje samega sebe, pa tudi za obdarovanje celotne družine, v njem je ponudba za prefinjenega moškega, za dame z bogatim slogom, podvojite njen stil in izberite katerega izmed setov, ki se vam nudijo. V novem Oriflame katalogu boste našli izdelke za nego kože, idealna darila za ženske, ki si znajo vzeti čas tudi zase, idealna darila za ženske, ki si zaslužijo razvajanje ter za ženske, ki uživajo, ko skrbijo zase. Oriflame predstavlja strokovnjake na področju nege kože. Nikar ne spreglejte ponudbe vaše najljubše kreme proti gubam in za učvrstitev kože.

Oriflame katalog vsebuje resnično ponudbe za vse tipe žensk in deklet, pa tudi za moške, ki dajo nekaj nase. V njem boste našli ponudbo dišav zanjo, ki se jim enostavno ne boste mogli upreti ter ponudbo zanj, da bo lahko izrazil svoj stil. Bodite lepotice v barvah in si ustvarite praznični videz, uredite svoje nohte in zažarite.  Podarite svojim zobem pravo darilo, ne spreglejte ponudbe daril, ki prinašajo toplino in veselje, poskrbite za svoje lase in se vrnite k naravi. Naj bodo vaši prazniki zdravi in veseli!

Prelistajte novi Oriflame katalog, za celotno ponudbo kliknite Oriflame katalog, če pa vas zanima kaj ponujajo drugi, nas še naprej spremljajte na Katalogi.