Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 28.1. do 17.2.2014.

Oriflame katalog tokrat vsebuje aktualno ponudbo kakovostne kozmetike, dišav, proizvodov za osebno higieno in nego, ter številne modne dodatke.

Oriflame katalog tokrat vsebuje naslednje predloge za nakup; Silk Beauty krema za telo tokrat po izjemni ceni 3, 49 €, ekskluzivna ponudba parfumska voda Volare za 15, 49 €, ekskluzivna predstavitvena ponudba Ultimate toaletna voda 11, 99 €, novo v ponudbi za nepozaben volumen in učinek umetnih trepalnic samo 6, 49 €. Vroče kataloške ponudbe, zgrabite svojo najljubšo dnevno kremo po resnično ugodni ceni, -50 %.

Oriflame katalog, predlogi aktualne vroče ponudbe; čudovita nega Vaše kože, popoln par Love is in the air set za 3, 99 €, set za dramatične oči samo 9, 99 €, set za odpravljanje gub 23, 99 €, udobje za vsak dan, edinstveni izrazi ljubezni, presenetite ga z pametnim orodjem, prelistajte novi Oriflame katalog in še danes naročite izjemno ponudbo, saj je omejen čas prodaje.

Oriflame katalog tudi tokrat vsebuje kar nekaj odličnih izdelkov, ki so tako kakovostni, kot tudi cenovno vsem dostopni; brezčasni stil za modno žensko, modno kjer koli, kamor Vas bo odpeljal na zmenek, zablestite z osebnostjo, uresničite svoje sanje o popolni koži, izdelki za mladostenjši pogled, učinkovita razstrupitev v 4 enostavnih korakih, skrivnost za zapeljevanje-Colour Drop šminka 4, 99 €, pripomočki za popolnost, edinstvena ekskluzivna ponudba, korektor proti staranju 7, 99 €.

Prelistajte novi Oriflame katalog in iz njega izberite ponudbo, ki Vas bo zagotovo premamila; kupite katerekoli Very me izdelke v vrednost 3, 99 € iz aktualnega kataloga in sočasno boste lahko naušnike kupili kar 50 % ceneje, za 5, 99 €, ovijte se v zapeljiv vonj, predstavitvena ponudba z omejenim časom prodaje North for Men, pena za britje za normalno kožo 4, 29 €.

Prelistajte novi Oriflame katalog, na kar 74 straneh, za celotno ponudbo Oriflame kozmetike kliknite Oriflame katalog , če pa Vas zanima ponudba drugih, to preverite v naši rubriki Kozmetika.