Oriflame katalog

Oriflame katalog

 

Oriflame katalog januar 2014

Oriflame katalog januar 2014 velja od 2.1 do 27.1.2014.

Oriflame katalog, ki ga najdete na kar 68 straneh, tudi tokrat vsebuje bogato ponudbo priznane švedske kozmetike.

Oriflame katalog tokrat vsebuje naslednjo ponudbo; najbolj prodajani balzam za ustnice, sedaj na voljo tudi v obarvani različici, poskrbite za svoje ustnice s 3 čudovitimi novimi odtenki, predstavitvena ponudba za samo 3, 29 €. Ekskluzivna ponudba za zveste kupce – Perfect Fundation tekoči puder je lahko v aktualnem katalogu K1 ob naročilu vaš po posebni, še nižji ceni 5, 99 €.

Prelistajte aktualni Oriflame katalog in preverite vročo kataloško ponudbo. V njem tokrat najdete ponudbo izdelkov, ki Vam bodo pomagali do bolj čvrste kože, nepozabnega pogleda, pomagala vam bo življenje zapolniti s sijočimi barvami, izdelke, ki vam bodo še kako pomagali, če si boste le vzeli dovolj časa zase, izdelke za učinkovito vsakodnevno negovalno rutino, izdelke za pomlajevanje, izdelke, ki bodo poskrbeli tudi za moške, vse, da boste v svoji koži še srečnejši, nego proti gubam, izdelke, ki vam bodo pomagali do sanjske postave, razkošno nego s katero boste razvajali vašo kožo, izdelke s katerimi boste prenovile svoj način ličenja.

Oriflame katalog vsebuje resnično ponudbo, ki bo razveselila vsakogar. Njegova vsebina je zares bogata z izdelki, s katerimi boste zadele v polno, pa naj je govora o negi obraza, oči, nohtov, ustnic, trepalnic. Pokažite svoje bogastvo, izberite svojo najljubšo dišavo, bodite barvite, imejte najbolj opazne trepalnice. Sedaj je čas za zabavo, za nepozabne noči, za dizajnerski stil, pravi čas, da si zgradite samozavest in uspeh. Naj se vas dotakne dotik moške elegance, zaplujte proti svobodi, osvežite se za čudovit videz in dobro počutje, preverite izdelke iz wellnes programa. Preverite, kaj vsebuje Oriflame katalog za mesec januar in izkoristite priložnost za ugoden nakup.

Prelistajte aktualni Oriflame katalog, pretekle kataloge najdete tu  Oriflame katalog, če pa Vas zanima kaj nudijo drugi, to preverite v naši rubriki Kozmetika.