Oriflame katalog

Oriflame katalog

 

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 01. 01. do 31. 01. 2017.

Izšel je novi Oriflame katalog za mesec januar 2017 v katerem boste našli izdelke po znižanih cenah ter vse izdelke, ki jih potrebujete za nov, svež začetek in za odlično počutje v novem letu. Oriflame katalog velja od 01. 01. do 31. 01. 2017.

Prelistajte novi Oriflame katalog v katerem boste tudi tokrat našli številne novosti na področju priljubljene naravne kozmetike. Z  vami bi radi v Oriflamu delili prijetno novico, da bodo v letu 2017 uvedli mesečno kataloško obdobje, kar pomeni, da boste od sedaj naprej Oriflamov katalog prejemali na mesečni ravni, ne več na tri tedne, kot do sedaj. Menijo, da bo ta sprememba dobrodošla za vse svetovalce – tako tiste, ki kupujete izdelke le zase, kot tiste, ki ste v Oriflamu našli svojo poslovno priložnost. Obdobje meseca je zaključen ciklus od prvega do zadnjega dne v mesecu, in tako bo znova zaokroženo tudi Oriflamovo kataloško obdobje – imeli boste kar teden dni več časa, da si dobro ogledate katalog, zberete in oddate naročila ter lažje dosežete pogoje pri posebnih akcijah, ki jih z veseljem pripravljamo za vas, ob tem pa nikoli ne boste zamudili zadnjega dne za naročilo – saj bo to vedno zadnji dan v mesecu.

Iz Oriflame kataloga pa tokrat v ospredje postavljamo naslednje izdelke: Daisy kopalni plašč ob sočasnem nakupu izdelkov v vrednosti 15 € iz aktualnega kataloga cena samo 19, 99 €, Hairx negovalna lepotilna nega za lase sedaj samo 3, 99 €, Feet Up izpopolnjena nega za razpokane pete 3, 99 €, Nature Secret gel za prhanje s sproščujočo sivko in figami samo 3, 99 €.

Vse to in še veliko več vsebuje novi Oriflame katalog, vse kataloge kozmetike Oriflame najdete na povezavi Oriflame katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

Oriflame katalog velja od 01. 01. do 31. 01. 2017.