Oriflame katalog

Oriflame katalog

 

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 30. 12. 2014 do 26. 01. 2015.

Pred Vami je novi Oriflame katalog z več kot 100 odličnih ponudb po znižanih cenah. Oriflame katalog velja od 30. 12. 2014 do 26. 01. 2015., v njem pa boste med drugim našli: ekskluzivni bon, ki ga lahko izkoristite ob izpolnjenem pogoju iz K17, popust se upošteva neposredno ob Vašem naročilu The ONE Everlasting tekočega pudra v K1. Nov, edinstven in zelo obstojen tekoči puder The ONE je lahko ob izkoristku ekskluzivnega bona Vaš za samo 6, 99 €.

Oriflame katalog Vam prinaša vročo ponudbo, LipSPA balzam, izjemno vlažilen balzam z ZF8 za samo 3, 69 €, kupite pa lahko The ONE High Impact svinčnik za oči 50 % ceneje zdaj za samo 3, 49 €.

Novi Oriflame vsebuje izdelke, ki jih lahko po razprodajnih cenah kupite do kar – 50 % ceneje, zato se Vam nakup v prihodnjih dneh zares izplača. Oriflame katalog tokrat vsebuje izdelke za razvajanje Swedish SPA po izjemnih cenah – 35 % ceneje, kupite Air Ace ali Fire toaletno vodo 50 % ceneje za samo 6, 49 €, razvajajte se z dišavami, ki pustijo vtis, nadišavite se z vonjem elegance, izgubite se v odišavljeni svežini, novi Oriflame katalog pa prinaša tudi ponudbo za vse moške, ki cenite svojo individualnost, saj boste lahko izdelke Signature kupili po akcijski ceni kar – 45 % ceneje.

Prelistajte Oriflame katalog in izkoristite izjemne popuste ob začetku novega leta, v njem Vas tokrat čaka kozmetika, ponudba izdelkov za popolnoma navlaženo in obnovljeno kožo, privoščite si privlačni dizajn krokodilje kože – profesionalna in modna torba za vse priložnosti za samo 27, 90 €. Preprostost je eleganca, uživajte v svojem modnem izrazu in si nadenite set nežnega nakita, ki se ravno prav svetlika, da boste svoj šarm pokazali vsem naokrog, a z nakupom vsekakor pohitite, saj je čas prodaje omejen.

Za celotno ponudbo prelistajte novi Oriflame katalog, vse kataloge Oriflame najdete na povezavi Oriflame katalog, vse kataloge trgovcev z kozmetiko spremljajte še naprej v rubriki Kozmetika.