Oriflame katalog

Oriflame katalog

 

Oriflame katalog Praznična izdaja

Oriflame katalog Praznična izdaja velja od 09. 12. do 29. 12. 2014.

Oriflame katalog –  praznična izdaja kataloga, ki vsebuje ponudbo parfumov, izdelkov za osebno nego, skratka, v njem boste tokrat našli kar nekaj več kot odličnih predlogov za nakup prazničnih daril s katerimi boste razveselili svoje najdražje. Novi Oriflame katalog velja od 09. 12. do 29. 12. 2014, v njem pa boste našli več kot 700 idej za darila.

Oriflame katalog tokrat prinaša ekskluzivni bon za 7 €, ki ga lahko unovčite v naslednjem kataloškem obdobju za nakup novega The One Everlasting tekočega pudra, ob nakupu katerihkoli drugih izdelkov  iz kataloga v vrednosti 15 € boste lahko sočasno kupili tudi modelčke za peko po posebni ceni – za samo 9, 49 €. Oriflame katalog številka 17 tokrat vsebuje izdelke za nego kože, ponudbo wellness, ličila Very me, dišave zanj in izdelke za nego telesa in las. V Oriflame – u verjamejo v sanje, verjamejo v lepoto, predvsem pa verjamejo v Vas zato si oglejte njihovo aktualno ponudbo.

Oriflame katalog Praznična izdaja: Fairy City Lights skodelica 7, 29 €, Memory Colour skodelica 8, 49 €, set šablon za okraševanje 3, 29 €, razvajajte se v popolnem razkošju, odlična cena in darilo za vsak okus, delite male zaklade s svojimi najdražjimi – balzami vsak za samo 2, 49 €, kupite set dišave in kreme za telo Divine za samo 20, 99 €, prav tako lahko za samo 20, 99 € kupite set dišave in kreme Precious Moments, set dišave in kreme za telo Enigma pa boste dobili za 22, 99 €, set dišave in kreme North for Men za samo 19, 49 €.

Oriflame katalog vsebuje pestro ponudbo različnih setov po ugodnih cenah, kreme za obraz, v njem boste našli vse za razvajanje, ponudbo za vse, ki imate težave s kožo, ponudbo za osebno nego in še veliko več.

Za celotno praznično ponudbo prelistajte Oriflame katalog Praznična izdaja, vse kataloge Oriflame kozmetike najdete na povezavi Oriflame katalog, vse kataloge trgovcev s kozmetiko najdete s klikom na Kozmetika, vse praznične ponudbe spremljajte še naprej v Božič 2014.