Oriflame katalog

Oriflame katalog

 

Oriflame katalog Wellness

Oriflame katalog Wellness velja od 1.4. do 6.10.2014.

Prelistajte novi Oriflame katalog Wellness, ki vsebuje ponudbo za dobro počutje in čudovit videz. V tokratni izdaji Wellness kataloga strokovnjaki iz Oriflama z vami nekaj zgodb o uspehu, zdrave recepte in nutricionistične nasvete.

Novi Oriflame katalog predstavlja linijo Wellness izdelkov in 5 stvari, ki jih morda ne veste o Wellnessu: Oriflame prodaja svoje Wellness izdelke v kar 44 državah sveta, Wellness pack za ženske je pred kratkim postal najbolje prodajan Oriflamov izdelek, vsakih 5 sekund se proda 1 Wellness izdelek, v zadnjem letu več kot 6 milijonov, v zadnjih petih letih je prodaja Oriflamove Wellness linije rastla hitreje od linij konkurentov.

Prelistajte novi Oriflame, v njem najdete WellnessPack za 27, 99 €, Natural Balance shake 34, 99 €, Wellness posoda za shake 5, 99 €, Natural Balance juha 34, 99 €, Natural Balance ploščice 13, 99 €. Novi Oriflame katalog Wellness vsebuje ekskluzivni predogled iz Wellness kuharskega priročnika. Osvežujoča botanična infuzija, rastlinska tradicija za sodoben način življenja-botanična infuzija 23, 99 €, WellnessKids Omega 3 18, 99 €, WellnessKids multivitamini in minerali 11, 99 €.

Dobrodošli v svoji hranilni lepotni rutini, preverite odlične ponudbe iz novega Oriflame kataloga: Švedski lepotni kompleks plus 19, 99 €, Nutri kompleks za nohte in lase 25, 99 €, Omega 3 za 18, 99 €, osnovni multivitamini in minerali 11, 99 €, multivitamini in minerali za moške 14, 99 €, multivitamini in minerali za ženske 14, 99 €.

Prelistajte novi Oriflame katalog Wellness, vključite se v Wellness naročniški program, in počutili se boste bolje za manj denarja.

Preverite ponudbo, ki jo vsebuje novi Oriflame katalog Wellness, za pregled katalogov Oriflame kliknite Oriflame katalog, če pa Vas zanima ponudba drugih, še naprej spremljajte rubriko Kozmetika.