Otto katalog

Otto katalog

 

Otto katalog Jesen – zima 2014

Otto katalog Jesen – zima 2014 velja do konca januarja 2015.

Izšel je novi Otto katalog – v najnovejšem Otto katalogu Vas tokrat že čaka ponudba za prihajajočo jesen in zimo 2014. Med vročimi jesenskimi trendi boste lahko tako našli kar nekaj odličnih predlogov za kakovosten in cenovno dostopen nakup oblačil po najnovejši modi in najnovejših modnih trendihmed drugim ne spreglejte kariraste ženske srajce za samo 39, 99 €, jeans hlače za 59, 99 € ter ženske čevlje z visoko peto, ki skupaj zagotavljajo modni videz po zadnjih zapovedih. Oglej si tudi ponudbo ženskih semiš gležnjarjev s peto, ki jih lahko v različnih barvah izberete že za 29,99 €.

Otto katalog je poln različnih predlogov, med drugim prinaša tudi pestro ponudbo oblačil za večerne priložnosti, kot je obisk kluba ali pijača s prijatelji v najbolj vročem lokalu. Ženski top z bleščicami boste tako lahko kupile že za samo 29, 99 €, jersey obleko s potiski za 34, 99 €, na voljo pa so ti še številni drugi modeli oblek in topov z bleščicami, ki v kombinaciji z visokimi petami poskrbijo za nekoliko bolj glamurozen videz.

V katalogu Otto boste tako tudi tokrat našli tisto, kar si želite in potrebujete za vsak videz – široka je tudi izbira športnih in casual oblačil, ki so kot nalašč za vsakodnevne priložnosti, ter oblačil v najrazličnejših modnih barvnih kombinacijah za tiste, ki želijo z oblačili pregnati sivi jesenski vsakdanjik. Prelistajte novi Otto katalog in že kar takoj poskrbite za nov val svežine v Vaših garderobnih omarah z nakupom nove jesenske in zimske kolekcije oblačil.

Prelistajte novi Otto katalog, vse kataloge kataloške trgovine Otto boste našli s klikom na povezavo OTTO katalog, če pa Vas zanima kaj nudijo drugi trgovci, boste to našli v rubrikah Oblačila  in Obutev.