Otto katalog

Otto katalog

 

Otto katalog

Otto katalog Mea pomlad 2014 velja od 24.3. do 31.7.2014.

Pomlad je tu, in z njo novi Otto katalog Mea. Pomladni občutki pri oblačenju: natančno to, kar ste pričakovali v najlepšem letnem času. Sonce. Izbor večnih barv, oblačil za plažo, …
130 strani idej kako se urediti za pomladne dni. Ogledate si ga lahko zgoraj.

Prelistajte novi Otto katalog, v njem boste med drugim našli odlično ponudbo kopalk, perila, vse za šport in rekreacijo ter ponudbo obutve in dodatkov. Modno in trendno Laura Scott: verižica 19, 99 €, ovita zapestnica 19, 99 €, pulover od 39, 99 €, hlače od 59, 99 €, gležnarji 59, 99 €. Vse, ki imate veselje vsako sezono odkrivati kaj je najnovejša moda, bo gotovo vesela novega Otto kataloga: sijoči glamurni stili, naravnost umetniško potiskane hlače in kontrastni večplastni videzi naj bodo to pomlad in poletje pomemben del garderobe.

Trendovska oblačila, čiste linije, kontrastne barve in črte, čisti stili, oblačila, ki so ženstvena, stilna, nežni toni-pomladno sonce sije in moda sije z njim. Preverite aktualne predloge, ki jih nudi novi Otto katalog Mea pomlad 2014, v njem boste našli odlični ponudbo udobja in kosov oblačil iz jeansa, Mea v svetu jeansa v kreacijah Arizona, v svetu jeansa se boste počutile kot nove. Oblačila pomladnih barv, cvetličnih vzorcev, črt in pikic, nežnih pastelnih barv se nosijo odlično in so v ponudbi novega Otto kataloga dostopna vsaki.

Novi Otto katalog Mea pomlad 2014 vsebuje ponudbo oblačil najbolj priznanih svetovnih znamk: s.Oliver, Kanga Roos, oblačila, ki so klasična in ženstvena, priljubljene majice v vseh barvah, ponudbo zapovedanih ‘kovinskih’ hlač in ponudbo iz platna za pravi mornarski videz. Poleg vsega že naštetega boste našli odlične ponudbe obutve za vsako priložnost, ponudbo kopalk in perila.

Predstavili smo Vam le delček izmed bogate ponudbe, ki jo vsebuje novi Otto katalog Mea pomlad 2014, za celoten pregled katalogov kataloške hiše Otto kliknite  OTTO katalog , če pa Vas zanima kakšna je ponudba drugih, jo lahko pogledate v rubrikah Oblačila in Obutev.