Otto katalog

Otto katalog

 

Otto katalog Sheego

Otto katalog Sheego velja od 24.3. do 31.7.2014.

Novi Otto katalog Sheego vsebuje ponudbo za pomlad in poletje 2014, prelistajte ga in odkrijte srečne trende in spoznajte modne zapovedi te sezone.

Otto katalog Sheego vsebuje oblačila v pastelnih barvah, oblačila v kombinaciji večnih barv črne in bele, oblačila s pridihom Azije, oblačila, ki so v stilu romantičnega rocka, novega etna, vintage oblačila, oblačila iz kolekcije Joe Browns, oblačila, s katerimi boste ustvarile cool denim videz, zapovedane denim trende in nove najljubše videze.

Novi Otto katalog Sheego vsebuje svežo in udobno modo za vsak dan: majica v 4 barvah za 19, 99 €, 7/8 hlače v 2 barvah za 49, 99 €, capri pajkice 19, 99 €, sandalete 49, 99 €, majice, hlače, bluze v različnih barvah, s različnimi potiski, jopice, torbice, vse to boste našli, če si boste vzeli čas in prelistali novi Otto katalog Sheego.

Otto katalog Sheego poln odličnih predlogov za nakup in kombinacijo oblačil različnih modnih slogov in priznanih blagovnih znamk: s.Oliver polo majica 49, 99 €, salonarji 39, 99 €, obleka s.Oliver 79, 99 €, jakna denim s.Oliver 89, 99 €, Triangle by s.Oliver. Sreča je od danes ženstvena, za zagotovljen stilen nastop s tisto posebno noto sheego style: tunika v 2 barvah 49, 99 €, top v dveh barvah 29, 99 €, dvoredna verižica s obeskom s perjem in s kovinskimi obeski 24, 99 €, Colezione Alessandro torbica iz imitacije usnja 59, 99 €, odlična ponudba kopalk s.Oliver in Lascana, v Sheego so specialisti za na plažo, ugodna ponudba spodnjega perila za vse okuse, spalni program, ponudba trenirk in oblačil za prosti čas, ugodna ponudba čevljev bi lahko z nekaj besedami opisali vsebino novega Otto kataloga Sheego.

Prelistajte novi Otto katalog Sheego, za celoten pregled katalogov kataloške hiše Otto kliknite OTTO katalog, če pa želite izvedeti kaj nudijo drugi, lahko to preverite v rubrikah Oblačila in Obutev.