Otto katalog

Otto katalog

Otto katalog Sheego Pomlad/poletje 2015

Otto katalog Sheego velja do razprodaje zalog.

Novi Otto katalog Sheego – aktualna pomladna in poletna ponudba konfekcije od velikosti 40 – vse velikosti, ista cena. Otto katalog Sheego velja do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Otto katalog Sheego, ki Vam v aktualni ponudbi prinaša; hipi in modno trendi stile, ki so prava modna zapoved. Popolnoma novi videzi Vas zapeljejo z modnim samozavedanjem, cool stanjem in varnim smislom za vse, kar je zapovedano; kimono plašč 49, 99 €, hlače iz jerseya 49, 99 €, ogrlica 19, 99 €, majica s potiskom spredaj in okroglim izrezom 19, 99 €, hlače iz jerseya s paspulami imitacije usnja in udobnim elastičnim pasom za 49, 99 €, kavbojke z naprstnikom v ponošenem videzu 59, 99 €, čevlji Arizona iz blaga z zakrito elastiko 29, 99 €.

Novi Otto katalog Sheego katalog tokrat vsebuje ponudbo oblačil v številnih pisanih pomladnih barvah – živo rdeča v kombinaciji z rdečo, modna kombinacija pastela in cvetja, pestro ponudbo športnih oblačil, batik, še večja izbira pa Vas čaka pri izbiri črno belih kombinacij in kavbojk; kimono plašč 49, 99 €, kavbojke v treh dolžinah 59, 99 €, Al torbica 49, 99 €, sandalete 59, 99 €, šal ovratnik 19, 99 €. Skok v modro –  trendna barva v vseh odtenkih –  prelistajte novi Otto katalog Sheego in si izberite svoj kos oblačila v poljubnem tenu. Motoristični detajli, vezenine in mini potiski, oblačila v ponošenem videzu, ki se znova vračajo, casual. Poleg oblačil pa Vam novi Otto katalog Sheego sedaj prinaša še pomladne hite obutve za vsak stil. Vzemite si čas in prelistajte novi Otto katalog Sheego s ponudbo na kar 98 straneh in izberite najboljše zase in za svoje najdražje.

Vse kataloge kataloške hiše Otto si oglejte na povezavi OTTO katalog, vse kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami za Vas zbiramo v rubrikah Oblačila in Obutev.