Petrol katalog

Petrol katalog

 

Petrol katalog Poletje 2015

Petrol katalog velja od 01.07. do 20. 08. 2015.

Izšel je novi Petrol katalog z bogato ponudbo za člane kluba Petrol. Da je že prišel čas, ko lahko zopet poležavamo na plaži se lahko spet predajamo sončnim žarkom in se naužijemo morskih radosti. Tokratni Petrol katalog Vam ponuja številne ekskluzivne izdelke in storitve s pomočjo katerih bo Vaše poletje še bolj raznovrstno. Petrol katalog Poletje 2015 velja od 01. 07. do 20. 08. 2015.

Prelistajte novi Petrol katalog v katerem boste svojo ponudbo našli tisti, ki ste navdušeni nad aktivnostmi v vodi, le ti boste našli pestro ponudbo čolnov, bazenov in kajakov za Vaše dvorišče. Za cestne popotnike so tokrat v Petrol katalogu pripravili najrazličnejšo opremo za Vaš avto, potovalne pripomočke, ki bodo brez dvoma popestrili Vaš dopust. Najmlajši boste našli igrače in igre s katerimi bo poletje še bolj zabavno in aktivno. Da boste za skok na morje še bolj pripravljeni so za Vas pripravili pester izbor izdelkov za nego in razvajanje telesa, a katerimi se boste na dopust odpravili popolnoma prerojeni.

Novi Petrol katalog – nove akcijske ugodnosti za člane Petrol kluba –  prelistajte ga in izkoristite vse ugodnosti nakupa med katerimi je brez dvoma na prvem mestu udobno naročanje želenih izdelkov, ki jih prevzamete na izbranem Petrol bencinskem servisu.

Vse kataloge iz bencinskih servisov Petrol si lahko pogledate na povezavi Petrol katalog, kataloge s podobnimi ponudbami artiklov za Vas zbiramo v rubriki Avto Moto.

Petrol katalog Poletje 2015 velja od 01. 07. do 20. 08. 2015.