Petrol katalog

Petrol katalog

Petrol katalog Poletju naproti

Petrol katalog velja od 01. 05. do 20. 06. 2015.

Izšel je novi Petrol katalog Poletju naproti, ki je poln uporabnih in zanimivih izdelkov za prihajajoče zabavno poletje. Petrol katalog tokrat vsebuje vse za dom, ponudbo, ki bo razveselila najmlajše, prehranske izdelke, odlično ponudbo, ki Vam bo s Petrol Travel –  om pomagala do prave destinacije za oddih ali potovanje, vse za prosti čas, ponudbo multimedije, izdelke iz programa lepota in zdravje ter vse kar potrebujete na poti. Petrol katalog Poletju naproti velja od 01. 05. do 20. 06. 2015.

Prelistajte novi Petrol katalog in stopite skupaj z njimi poletju naproti. V aktualni akcijski ponudbi za člane Petrol kluba boste na svoj račun prišli še tako zahtevni saj Vam bo izpolnil različne želje za prav vsak okus. Če prenavljate kuhinjo boste v novem Petrol katalogu našli odlično ponudbo bele tehnike in ponudbo malih gospodinjskih aparatov. Za vse, ki se želite razvajati v objemu toplih vrelcev in savn so v novem Petrol katalogu pripravili raznovrstno SPA ponudbo. Ljubitelji vrtnarjenja pa boste prav gotovo z veseljem posegli po izdelkih za urejanje vrta in za nego okrasnih rastlin.

Novi Petrol katalog Vam tokrat nudi pestro izbiro pripomočkov za piknik, družabne igre, za tiste najbolj aktivne pa je tu še kakovosten izbor športne opreme. Za gurmanske užitke so tudi tokrat poskrbeli s ponudbo pic, sendvičev, vse sladokusce čakajo omamne palačinke in sladoled, za lepši dan pa Vas na Petrol servisih čaka Ledena kava za na pot.

Vse kataloge bencinskih servisov Petrol si lahko pogledate na povezavi Petrol katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami za Vas zbiramo v rubriki Avto Moto.

Petrol katalog Poletju naproti velja od 01. 05. do 20. 06. 2015.