Petrol katalog

Petrol katalog

Petrol katalog Pomlad 2015

Petrol katalog velja od 01. 03. do 20. 04. 2015.

Novi Petrol katalog –  nova, pomladna ponudba iz bencinskih servisov Petrol Vam v aktualnem obdobju prinaša ponudbo za dom, vse za na pot, ponudbo za najmlajše, ponudbo potovanj s Petrol Travel, ponudbo prehrane, v njem boste lahko našli vse za poletni oddih in potovanje, predloge za kakovostno preživljanje prostega časa, ponudbo multimedije, vse za lepoto in zdravje.

Petrol katalog velja od 01. 03. do 30. 04. 2015. Novi Petrol katalog Pomlad 2015 članom Petrol kluba nudi razgibano ponudbo dejavnosti, od voditelja čolna, tečaja salse, skupinskih vadb za oblikovanje telesa ali razvajanja ter predajanja užitkom v objemu termalnih vrelcev in savn. Popusti na izdelke za kuho in peko bodo kot nalašč za vse tiste, ki ves čas preizkušate nove recepte in so za Vas mali kuhinjski aparati nepogrešljiva pomoč v kuhinji.

Prelistajte novi Petrol katalog Pomlad 2015 –  pomlad je namreč čas, ko spet oživijo vrtovi in vrtički, zato Vam novi Petrol katalog nudi ponudbo številnih izdelkov za vrt, ponudba pa vključuje še inovativne igrače za Vaše najmlajše, pozabili pa niso niti na priboljške za Vaše hišne ljubljenčke. Na svoj računa pa boste prišli tudi vsi sladokusci, ki si boste lahko med vsakodnevnimi opravki privoščili slastne palačinke ali pa med potjo popijete svojo najljubšo Kavo na poti.

Prelistajte novi Petrol katalog in preverite aktualne ponudbe iz Vaših bencinskih servisov Petrol. Vse kataloge iz bencinskih servisov Petrol si poglejte s klikom na povezavo Petrol katalog, vse kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami za Vas zbiramo v rubriki Avto Moto.