Pošta Slovenije katalog

Pošta Slovenije katalog

Pošta Slovenije katalog december 2014

Pošta Slovenije katalog velja do razprodaje zalog.

Izšel je novi Pošta Slovenije katalog s praznično ponudbo: igralna konzola XBOX 360 E s priloženo igro Fifa 15, s trdim diskom 500 GB in brezžičnim kontrolerjem po izjemni ceni 259, 99 € –  izbrani izdelek lahko naročite na najbližji pošti. Dostavili Vam ga bodo brez dodatnih stroškov na dom – akcija je na voljo do 31. 12. 2014 oziroma do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Pošta Slovenije katalog, v katerem boste tokrat gotovo našli pravi navdih za nakup prazničnega darila zase in za svoje najdražje: lutka ”Naredi si” 14, 99 €, didaktična igra vprašanj in odgovorov Potepanje po Sloveniji 14, 99 €. V zraku je že čutiti vznemirljivo pričakovanje decembrskih praznikov, meseca, ko se z iskrenimi željami spomnimo vseh, ki so nam blizu in jim želimo samo najboljše.

Na Pošti Slovenije Vas že čakajo domiselna darila, s katerimi boste lahko razveselili svoje najbližje, akcijsko ponudbo pa Vam tudi tokrat predstavljajo v novem Pošta Slovenije katalog – u, v katerem si oglejte izdelke s katerimi boste razveselili najmlajše: Minnie ali Mickey Mouse 17 €, Disneyevi prijatelji 12, 95 €, rumena odejica z račko 9, 90 €, silikonske zapestnice Loops od 1, 99 €, fantastični elastičen nakit 11, 95 €, okenske nalepke različni motivi 0, 85 €, kresničke 2, 19 €.

Pošta Slovenije katalog Vas v decembrski ponudbi vabi s sladkimi radostmi: Lino vafelada 0, 42 €, čokoladni bankovci 1, 99 €, Fontana ali Bajadera 0, 82 €, v njem boste našli ponudbo voščilnic, razglednic, koledarjev, darilne trakove in darilni papir – vse za iskrene želje. Na zadnji strani Vas čaka ponudba knjig: v decembru 20 % popusta na vse žepne knjige založbe Učila in 25 % popusta na vse knjige založbe Didakta, ne spreglejte pa tudi ponudbo gospodinjskih aparatov: namizni mešalnik Gorenje B600W za 36, 90 €.

Vse to in še veliko več vsebuje novi Pošta Slovenije katalog, vse kataloge iz Pošta Slovenije si lahko ogledate na povezavi Pošta Slovenije katalog, vse aktualne ponudbe trgovcev spremljajte še naprej s klikom na  Katalogi.