Pošta Slovenije

Pošta Slovenije

 

Pošta Slovenije katalog

Pošta Slovenije katalog Februar 2014 velja do razprodaje zalog.

Pošta Slovenije katalog za mesec februar vsebuje odlične predloge kako izkazati ljubezen z drobnim darilom.

Pošta Slovenije katalog; voščilnica za Valentinovo 1, 39 €, ključavnica »ljubezni« manjša 2, 21 € in večja 2, 38 €, voščilna znamka-prstan 0, 33 €, Lectovo srce že od 4, 50 €, bonbonjera Samo ti za 4, 19 €, miselna žoga 9, 90 €-izdelek je del posebne ponudbe, zato je dobavljiv v omejenih količinah. Ob vsakodnevnih obveznostih in rutini se pogosto izgubimo ter pozabimo na tiste, ki nam veliko pomenijo in brez katerih si težko predstavljamo naš vsakdan. Zato izkoristite prihajajoče Valentinovo in z majhno pozornostjo polepšajte dan svoji ljubezni. Negujte občutke sreče in izkažite predanost z drobno pozornostjo. Naj bo sladko presenečenje, voščilnica ali čestitka z osebno znamko, na kateri je ujet vajin najlepši skupni trenutek.

Prelistajte aktualni Pošta Slovenije katalog in izberite nekaj zase in za svojo ljubezen. Tokrat lahko izbirate med ponudbo darilnih setov;  darilni set dva lončka iz porcelana 14, 99 €, darilni set-svečnik iz keramike 9, 99 €, manikirni set 6, 77 €, ponudbo vsakodnevnih pripomočkov, prehranskih dodatkov, knjige in bralni pripomočki in iz kotička za najmlajše.

Prelistajte novi Pošta Slovenije katalog, v njem je ponudba, ki bo navdušila staro in mlado, za celotno ponudbo Pošta Slovenije katalogov kliknite sem Pošta Slovenije katalog, če pa Vas zanima kakšna je ponudba drugih, preverite našo vsak dan osveženo kategorijo Katalogi.