Pošta Slovenije katalog

Pošta Slovenije katalog

 

Pošta Slovenije katalog

Pošta Slovenije katalog velja od 01. 02. do 28. 02. 2015.

Novi Pošta Slovenije katalog – drobne pozornosti za veliko ljubezni; Disneyevi prijatelji 38 cm veliki – darilo ob nakupu, ročno izdelana darilna vrečka za 14, 95 €, voščilnica Valentinovo 1, 39 €, darilna vrečka velikost A5 za 0, 89 €, voščilna znamka v obliki srca 0, 40 €, bonbonjera srček Pure 2, 59 €.

Pred Vami je najbolj zaljubljen dan v letu zato prelistajte novi Pošta Slovenije katalog in z pomočjo izdelkov, ki Vam jih predstavlja z majhno pozornostjo izkažite ljubezen svojim najbližjim. Sladka bonbonjera ali dobra knjiga, ob kateri se pozabi na vsakdanje skrbi, sta odlični ideji za drobno darilce. Lahko pa svojim dragim podarite sprostitev in uživanje v termah. Na Pošti Slovenije in v njenih poslovalnicah Vas čaka pestra ponudba izdelkov, s katerimi boste lahko razveselili svoje najbližje in jim tako dali vedeti, kako pomembni so v Vašem življenju.

Pošta Slovenije katalog vsebuje ponudbo za najmlajše; kovinski avto 3, 99 €, DVD-ji mala Maša in medved 1, 99 €, Moja prva enciklopedija od 2, 95 €, za prijetno zimo – Pharma Effect koencim Q10 po trajno znižani ceni 19, 95 €, sladka razvajanja  – Vitergin bonboni z glukozo in vitamini, več okusov za 0, 59 €, žitna ploščica 0, 45 €, keksi Moto 0, 77 €, Bajadera 3, 59 €.

Vse to in še veliko več boste našli, če boste prelistali novi Pošta Slovenije katalog februar 2015, vse kataloge Pošta Slovenije spremljajte še naprej s klikom na povezavo Pošta Slovenije katalog, vse kataloge spremljajte še naprej v rubriki Katalogi.