Svet knjige katalog

Svet knjige katalog

 

Svet knjige katalog Poletje 2014

Svet knjige katalog Poletje 2014 velja do 20. 8. 2014.

Prelistajte novi Svet knjige Poletje 2014 – počitnice so se praktično že pričele, zato Vas vabimo, da prelistate najnovejši katalog in izberite branje, ki Vam bo popestrilo poletje.

Preverite odlične predloge za nakup in ne spreglejte ugodnosti, ki so jih pripravili za vse ljubitelje leposlovja, narave pa tudi za otroke. Ob ugodnih nakupih pa bi Vas radi opozorili še na knjigi sezone – dva izjemna vodnika po Julijcih in Karavankah in Kamniško – Savinjskih Alpah, ki bosta zagotovo postali klubski uspešnici. S tem četrtletjem v poslovanje knjižnega kluba uvajajo novost, s katero želijo razveseliti člane, ki želijo še več najnovejših izdaj. Ugodnost so poimenovali BonusPlus, ki jo za Vas v celoti predstavljajo na straneh 12-13.

Preverite odlične ponudbe, ki jih za Vas predstavlja novi Svet knjige katalog Poletje 2014 in ne spreglejte pomembnega datuma, srede, 20. avgusta 2014- če do tega dne ne boste kupili ničesar, bo namreč to pomenilo, da ste se odločili za knjigo četrtletja. Za knjigo Vam bodo izstavili račun, ki ga boste poravnali v roku 8 dni po prejetju. Kupujete lahko kolikor in kadar boste želeli, Vaša edina članska dolžnost je četrtletni nakup enega izdelka iz rednega programa.

Svet knjige praznuje 40 let, novi Svet knjige katalog pa predstavlja poletno branje v akciji, v njem boste našli knjigo četrtletja, ki je tokrat knjižna uspešnica Hasburžani, v njem boste našli leposlovne knjige, stvarno literaturo, priročnike, knjige za otroke, ponudbo glasbe in filmov, ter posebne ugodnosti za člane.

Prelistajte novi Svet knjige katalog, vse kataloge Svet knjige najdete s klikom sem Svet knjige katalog, če pa želite preveriti kaj ponujajo drugi, boste to našli v kategoriji  Katalogi.