Svet knjige katalog

Svet knjige katalog

Svet knjige katalog Posebna ponudba

Svet knjige katalog Posebna ponudba velja za mesec januar, februar in marec 2014.

Svet knjige katalog Posebna ponudba, ki je izšel na kar 84 straneh vsebuje veliko odličnih priložnosti za preganjanje dolgega časa, za zabavo in za veselje.

Svet knjige katalog Posebna ponudba- tokrat ob svojem jubileju 40 let, poklanjajo jubilejno darilo, komplet dišečih svečk. Posebna ponudba-izberite svojo uspešnico s 40 % popusta, pri tem pa ne spreglejte knjige četrtletja, ki je tokrat Veliki atlas Slovenije, z nakupom katerega boste ob jubilejni ceni prihranili kar 90 €. Prvih 10 000 članov bo ob nakupu prejelo darilo-komplet dišečih svečk, ob nakupu dveh knjig, v skupni vrednosti 40 € boste dobili za darilo knjigo Babičini nasveti za domačo kuhinjo.

Prelistajte aktualni Svet knjige katalog Posebna ponudba, v njem boste prav gotovo našli pravo branje zase in za svoje najbližje. V njem boste našli knjigo četrtletja, knjigo sezone, leposlovje, stvarno literaturo, priročnike, ponudbo za otroke, ponudbo iz sveta glasbe in filma in še posebne ugodnosti za člane.

Vsi ljubitelji knjige in branja, pred Vami je najboljše priložnost za nakup po ugodnih cenah, zato si vzemite čas in prelistajte aktualni Svet knjige katalog Posebna ponudba; 40 let Sveta knjige v sliki in besedi, Veliki atlas Slovenije po jubilejni ceni 39, 90 €, izberite svojo uspešnico s kar 40 % popusta, dlje kot ste član knjižnega kluba, več prihranite, saj Svet knjige nagrajuje Vašo zvestobo. V aktualnem Svet knjige katalogu najdete med drugim naslednjo ponudbo; prodajna uspešnica št. 1 v svetu in pri nas Dan Brown Inferno za 28, 75 €, novo v klubu-Agatha Christie Truplo v knjižnici za 26, 35 €, ponudbo ljubezenskih romanov, prevodno prozo, fantazijsko literaturo, slovensko leposlovje, hude knjige za najstnike in za mlade, stvarno literaturo, priročnike, darilne knjige, ponudbo za najmlajše, ponudbo iz sveta glasbe, filma in številne ugodnosti za člane.

Prelistajte aktualni Svet knjige katalog Posebna ponudba, ponudbe katalogov Svet knjige še naprej spremljajte tu Svet knjige katalog, če pa vas zanima kaj nudijo drugi, to preverite v naši dnevno osveženi kategoriji Katalogi.