Takko katalog

Takko katalog

Takko katalog velja od 02. 06. 2016 do razprodaje zalog.

Novi Takko katalog – neverjetna ponudba poletnih oblačil po akcijskih cenah, ki bodo navdušile celotno družno. Takko katalog velja od 02. 06. 2016 do razprodaje zalog.

Takko poletni moto 2016 je sadje – tropske dežele in eksotika. Tukaj so zato neverjetni dnevi in za svojo poletno srečo ne potrebujemo prav nič drugega: obleka v rdeči barvi iz naslovnice (na voljo so tudi druge barve) si lahko sedaj privoščite za samo 5, 99 €, majica s kratkimi rokavi za njo 3, 99 €, topi od 2, 99 € naprej, majice s kratkimi rokavi od 4, 99 €, kratke hlače od 9, 99 €. Če se želite počutiti res tropsko potem prelistajte novi Takko katalog, ki Vam tokrat prinaša prava poletna oblačila, Vi pa dodajte le kanček domišljije. Cene Takko poletnih oblačil so zelo privlačne, zato Vam bo srce bilo v poletnem ritmu in poskakovalo od sreče, vsi pa vemo, da nam sreča najbolje pristoji.

Novi Takko katalog – poletna ponudba za celotno družino. V ponudbi za moške boste našli kratke hlače za 9, 99 €, majice s kratkimi rokavi za 5, 99 €. V ponudbi za otroke pajac za 9, 99 €, obleke za od 5, 99 € naprej, kratke hlače od 4, 99 €, majice brez rokavov od 2, 99 €. Izdelki, ki jih najdete na slikah v novem Takko katalogu so primeri modelov iz ponudbe trgovine Takko. Druge modele najdete z obiskom Vam najbližje poslovalnice.

Vse kataloge trgovine Takko najdete s klikom na povezavo Takko katalog, kataloge trgovcev s ponudbami oblačil za Vas zbiramo v rubriki Oblačila.

Vse kataloge s poletnimi ponudbami najdete v kategoriji Poletje 2016.