Tech Trade Center katalog

Tech Trade Center katalog

 

Tech Trade Center katalog Zima 2013/2014

Tech Trade Center katalog Zima 2013/2014 velja do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Tech Trade Center katalog in preverite ponudbo, ki vam je na voljo tokrat. Tech Trade Center katalog vsebuje naslednje ponudbe za ugoden nakup; nakupovanje še nikoli ni bilo tako zabavno. V novem Tech Trade Center katalogu vas pričakuje odlična ponudba prenosnikov, tablic, trdih diskov, tiskalnikov, monitorjev, mrežne opreme itd.

Tech Trade Center katalog ponudba; nepremagljivi 3- predstavljajo vam atraktiven prenosni računalnik Ultrabook ASUS F201E-KX052H z 29,5cm (11,6″) zaslonom, ki vam v majhnem ohišju ponuja dvojederni Intel Celeron procesor, 2GB pomnilnika, 320GB trdega diska ter operacijski sistem Windows 8 !! Vse to za IZJEMNO NIZKO CENO 285 €! RC helikopter Falcon 777 za 39 €, zunanji trdi disk Samsung D3 Station zagotavlja do 3 TB prostora za shranjevanje vaše glasbe, video posnetkov in fotografij. Zaradi svoje kompaktne, a hkrati zelo priročne oblike ter privlačne zunanjosti bo zadovoljil še tako zahtevne okuse. Eden izmed glavnih adutov Samsungovega zunanjega diska je 3.0 USB priključek, ki omogoča bistveno višje hitrosti prenosa podatkov, vse do 5,0 Gb/s, in pa seveda izredno nizka cena 99 €.

Prelistajte novi Tech Trade Center katalog in izberite kakovostne izdelke po dostopnih cenah; tablični računalnik Asus Nexus 7 je najnovejša Google naprava iz družine Nexus, ki navdušuje z izjemno kakovostnim IPS zaslonom, velikosti 7″ in z neverjetno ločljivostjo 1920 x 1200 točk. 10 točkovni multitouch zaslon je zaščiten z odpornim steklom, ki zaslon ščiti pred praskami.  Združuje najboljše iz obeh zasnov Google in Asus – z najbolj napredno programsko opremo od Googla, združeno z najsodobnejšo Asus strojno opremo za 299 €. Top ideje za obdarovanje; Tablični računalnik Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ PMP3670B Črn za 75 €, preverite ponudbo top izdelkov po top cenah, top diske ta hip, multifunkcijske tiskalnike in vse za zabavo in pol.

Prelistajte aktualni Tech Trade Center katalog in njihovo ponudbo spremljajte še naprej Tech Trade Center katalog, če pa vas zanima tudi ponudba drugih, jo preverite v naši rubriki Tehnika.