Tupperware katalog

Tupperware katalog

 

Tupperware katalog

Tupperware katalog velja od 18. 04. do 15. 05. 2016.

Izšel je novi Tupperware katalog, ki je v prvi vrsti namenjen vsem tistim, ki živite mestno življenje, ki od vas zahteva predvsem hiter tempo ter hitre obroke, ki si jih boste lahko brez velikih težav in slabe vesti privoščili na poti. Preverite več kot odlično ponudbo Tupperware posod, privoščite si nov set posod, s katerimi si boste lahko zdrave obroke privoščili kjerkoli in kadarkoli. Tupperware katalog velja od 18. 04. do 15. 05. 2016.

Prelistajte novi Tupperware katalog v katerem boste drage gostiteljice našle pestro ponudbo daril, med katerimi lahko v času akcije med drugim najdete tudi posodo Luna 800 ml kot darilo za zahvalo, Solato za ven Jumbo 3.9 l za dogovorjeni dve predstavitvi in skupno naročilo za 130 €, Veliko posodo za kuhanje riža 3.9 l kot superdarilo ter Veliki set za hladilnik kot superdarilo 2. Posebna ponudba za gostiteljice – za skupno naročilo na predstavitvi za najmanj 130 € boste lahko Microgourmet kupile za samo 50, 40 €.

Za hitro pripravo okusnih jedi ne spreglej akcijske cene Seta Visoki Turbo Chef, ki Vam za 43 € prinaša še gratis knjižico Hitri in lahki recepti ter Seta UltraPro z darilom krpico Ultra iz mikrovlaken. Za obroke na poti boste v novem Tupperware katalogu našli tudi številne zanimive in priročne posodice med katerimi ne spreglejte Posode za banano in Otroško eko steklenico za 13 €, posodico Sadje za ven za 8, 60 € ter posodo Vroča hrana za ven za 16 €.

Vse kataloge Tupperware si lahko pogledate na povezavi Tupperware katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za Vas zbiramo v rubriki Notranjost.

Tupperware katalog velja od 18. 04. do 15. 05. 2016.