Vitalmarket katalog

Vitalmarket katalog

 

Vitalmarket katalog

Vitalmarket katalog velja do razprodaje zalog.

Izšel je novi Vitalmarket katalog, ki vsebuje vse za Vaše lepoto in za zdravje. Novo v ponudbi Vitalmarketa SUPER HRANA-Guarana v prahu 15, 99 €, Maca, čudežni dar narave za 11, 99 €.

Novi Vitalmarket katalog vsebuje naslednjo ponudbo; izdelke za odpornost, izdelke za zdravje in za dobro počutje, ponudbo izdelkov, ki so še posebej namenjeni ženskam, izdelke za najboljšo prebavo, za lepoto, za sklepe in mišice, ponudbo za moške, ponudbo magnetov in najrazličnejše nepogrešljive pripomočke.

Prelistajte aktualni Vitalmarket, v njem boste med drugim našli naslednje predloge za kakovosten nakup; prehransko dopolnilo Allegria 25, 99 €, Olje 41, vsestransko uporabno za samo 27, 98 €, 10 obližev za lažje dihanje 13, 99 €. Novi Vitalmarket vsebuje ponudbo za praktično vse tegobe, ki nas pestijo, C vitamin, Omega 3, zdravila v boju proti hudi tegobi današnjega časa-stresu, proti slabokrvnosti, poskrbite za zdrave oči in jasen pogled, poskrbite za povišan holesterol.

Preverite aktualne ponudbe, ki jih tokrat nudi novi Vitalmarket katalog in ohranite zdravje na naraven način- ameriški slamnik s propolisom 16, 99 €, okrepite možgansko funkcijo z ginko bilobo, za že od 13, 99 €, vzdržujte pravo raven holesterola, poskrbite za lepo in napeto kožo brez celulita, do čudovite postave že v eni minuti-Slim ‘ N LIFT hlačke 22, 99 €, izdelki proti napihnjenosti črevesja, izdelki za pomlajevanje telesa-prelistajte novi Vitamarket katalog in poskrbite za svoje zdravje in za zdravje najbližjih.

Preverite odlične ponudbe, ki jih tokrat vsebuje novi Vitalmarket katalog, za celotno ponudbo katalogov Vitalmarket kliknite  Vitalmarket katalog , če pa Vas zanima ponudba drugih, jo lahko najdete v naši dnevno oveženi kategoriji Katalogi.