Alpina katalog

Alpina katalog

 

Alpina katalog

Alpina katalog velja od 08. 04. do 22. 04. 2019.

Alpina katalog – spomladanski popust – izkoristite – 20 % popust na označene modele modne obutve iz kolekcije pomlad-poletje 2019. Popusti se ne seštevajo. Popust ne velja na novo kolekcijo obutve Alpina Draž in komisijsko ponudbo.  Alpina katalog velja od 08. 04. do 22. 04. 2019.

Predstavljamo novo kolekcijo obutve Alpina za pomlad in poletje, ki je že na policah. Kolekcija je svetleča, sijoča, optimistično igriva in barvita. Tako kot v jesenski kolekciji, so poleg čevljev na voljo še zanimive modne torbice in torbice za vsak dan, ki jih lahko kombinirate k različnim modelom obutve.

Novi Alpina katalog –  trendi narekujejo udobno obutev, kar pomeni, da »lepi« čevlji nimajo nujno visoke pete, ampak so lahko bolj športni, na nizkih petah ali »flat modeli« z ravnim podplatom. Vidno se prepletajo elementi mode in športa. Tako so športni čevlji videti vse bolj modni, pri čevljih za vsak dan pa so dodani bolj tehnični materiali, debelejši kontrastni podplati, pisane vezalke, živahne barvne kombinacije. Novost so superge Alpina s pleteninami Draž, ki vam jih izdelajo po naročilu v vaši najljubši barvi in vzorcu. Sedaj najdete superge v različnih barvnih odtenkih za že od 47, 92 € naprej. Seveda so visoke pete pri elegantni obutvi še vedno prisotne, še posebej, ko govorimo o poslovni modi in čevljih za posebne priložnosti. Klasične ozke petke ostajajo, trend pa so široke stabilne pete in zaobljene ali celo bolj oglate konice. V ponudbi Alpina zato ne spreglejte udobnih čevljev že za od 51, 92 € naprej. Če iščete čevlje za prosti čas, lahko izbirate med veliko različnimi barvami, mehkimi naravnimi materiali ali kombinacijo usnja, elastik in tekstila. Novost so otroške superge Cool s ‘hitrimi’ vezalkami, ki so se pridružile zelo priljubljenim supergam Ewl in Diamond za ženske, moške in otroke. Še na kratko o tem, kaj lahko v trgovinah Alpina kupijo moški. V ponudbi so elegantni modeli iz pravega usnja in bolj športni čevlji, ki si jih lahko privoščite že za od 69, 90 € naprej.

Vse aktualne kataloge trgovine Alpina si lahko pogledate na povezavi Alpina katalog, kataloge trgovcev z obutvijo za vas zbiramo v rubriki Obutev.

Alpina katalog velja od 08. 04. do 22. 04. 2019.