Avon katalog

Avon katalog

 

Avon katalog

Avon katalog velja od 30. 7. do 19. 8. 2014.

Novi Avon katalog – predstavljajo Vam Senses, osvežujočo formulo z učinkom vlaženja kože.

Novi Avon katalog vsebuje tudi tokrat ponudbo kozmetike za njo in njega – 85 strani najboljših ponudb. V njem najdete razprodajne ponudbe tudi do – 50 % ceneje, možate in razburljive ponudbe, dvojno poletno ponudbo, set proizvodov, ki vzbujajo svežino za 6, 50 €. To ponudba – uživajte v poletju z najbolj vročimi modnimi dodatki: modne torbice, zapestnice, laki za lase različnih pisanih barv, kot nalašč za vroča poletna osvajanja in spray, ki posuši lak že v 60 sekundah za samo 3, 30 €.

V novem Avon katalogu boste našle vse za zapeljive in sočne ustnice, za maksimalen učinek trepalnic, različne poletne dišave, kreme za regeneracijo kože ponoči, dišave, s katerimi boste dovolj zapeljive tudi med počitnicami, izdelke za zapeljive oči, lep ten kože, izdelke za polne in sijoče ustnice, izbrale boste lahko denarnico za vsako žensko, se pripravile na žur ali pa na ljubezen, se sprostile z družino, se počutile koz zvezda ali preprosto kupile številne modne dodatke po akcijskih cenah.

Prelistajte novi Avon katalog, v katerem boste tokrat našle 6 znakov s pomočjo katerih lahko ugotovite in se seveda poučite, kakšni so simptomi, ki nakazujejo raka dojk. Moški, tudi tokrat v Avonu niso pozabili na Vas in na to, da ste tudi Vi radi sveži in negovani. Tako boste našli gele za tuširanje, šampone, regeneratorje, dišave – skratka pozorni so bili na vse moške potrebe.

Novi Avon katalog – nova priložnost za zdrav, negovan in zapeljiv videz celotnega telesa. Prelistajte novi Avon katalog, vse kataloge iz kataloške hiše Avon boste našli s klikom na povezavo Avon katalog, če pa želite preveriti kaj nudijo drugi, boste lahko to našli v rubriki Kozmetika.