Bonprix katalog

Bonprix katalog

Bonprix katalog jesen zima 2014

Bonprix katalog velja do razprodaje zalog.

Izšel je novi Bonprix katalog z naslednjo privlačno ponudbo za jesen in prihajajočo zimo: majica z mrežastim všitkom 17, 99 €, športna obleka 19, 99 €, torbica s prešitim poklopcem, prava paša za oči za 38, 99 €.

Novi Bonprix katalog Vas tokrat vabi z neskončno kombinacijo oblačil v beli in črni barvi, v njem boste pravo kombinacijo tokrat lahko našli zares vsi. Ni pomembno, kakšna je priložnost za katero boste oblekli oblačila iz novega Bomprix kataloga, v njem boste našli vse za poslovne priložnosti, slavnostne večerje, oblačila za prosti čas – Bonprix Vas vabi, da pogledate in naročite.

Bonprix katalog za jesen in zimo 2014 vsebuje vse, od elegantnih majic, oblek, puloverjev, hlač, spodnjega perila in modnih dodatkov. Tokrat smo iz kar 148 strani izbrali nekaj predlogov: jakna z deležem volne 68, 99 €, super obleka iz Rainbow kolekcije 38, 99 €, super pulover iz Rainbow kolekcije 29, 99 €, plašč z zadrgo in pritiskači za zapenjanje 69, 99 €, jakna s kontrastnimi všitki 68, 99 €, pulover s kovicami 29, 99 €.

Ko se srečata bela in črna – prelistajte novi Bonprix katalog in preverite najboljše kombinacije oblačil, obutve in modnih dodatkov, ki Vam bodo gotovo polepšali prihajajoče sive dneve: obleka s krilastimi rokavi in okroglim izrezom 39, 99 €, žametne hlače s poševnimi zadrgami spredaj 29, 99 €, BodyFlirt modni dodatki – preverite jih in izberite najboljše zase in za svoje najdražje.

Raibow kolekcija, modni, lahkotni in cenovno ugodni predlogi, ki jih tokrat prinaša novi Bonprix katalog: moden dolg pulover iz omenjene kolekcije z modnim našitkom na rokavih že za 39, 99 €, puloverji in pletene jope za Vas že za 19, 99 €. V novem Bonprix katalogu pa boste poleg oblačil našli še pestro ponudbo oblačil in spodnjega perila, za vsak okus in za vsak žep.

Prelistajte novi Bonprix katalog, vse kataloge iz Bonprix boste našli s klikom na povezavo Bonprix katalog, kakšna pa je trenutno ponudba konkurence najdete v rubrikah Oblačila in Obutev.