Bonprix katalog

Bonprix katalog

Bonprix katalog Poletje 2015

Bonprix katalog velja od 25. 05. do 30. 07. 2015.

Novi Bonprix katalog – nova akcijska ponudba modnih poletnih oblačil po ugodnih, akcijskih cenah –  sedaj je prava priložnost, da si dopolnite svojo poletno garderobo. Bonprix katalog Vam poleg zares pestre ponudbe modnih oblačil na kar 148 straneh predstavlja posebno akcijsko ponudbo novih model kopalk za leto 2015 – prelistajte Bonprix katalog in se seznanite z vsemi modnimi zapovedmi tega poletja. Bonprix katalog velja od 25. 05. do 30. 07. 2015.

Novi Bonprix katalog poln poletnih oblačil priznanih kakovostnih modnih blagovnih znamk po akcijskih cenah. Izmed zares bogate ponudbe smo za Vas izbrali nekaj predlogov; v ponudbi iz naslovnice najdete tuniko – bluzo z modnim živalskim potiskom za 19, 99 €, obleka z verižico v lepo prilegajočem kroju 38, 99 €, majica s plemenitim potiskom in lepo prilegajočem kroju za 19, 99 €, platnen blazer iz lepega platna s tribarvno letvijo za zapenjanje z gumbi ter z dolgimi rokavi 49, 99 €, platnene 7/8 hlače 29, 99 €.

Bonprix katalog tokrat vsebuje ponudbo elegantnih platnenih oblačil, ki se kombinirajo in Vam nudijo ženstven in prefinjen videz, v notranjosti kataloga boste našli pisana ženska oblačila z živahnimi potiski, s cvetličnimi vzorci, kombinacije belo-črno, v njem boste našle ponudbo oblačil v velikosti vse do številke 56, za vse, ki Vam je pri srcu nekoliko mladostniška moda je tu Rainbow kolekcija s majicami z ljubkimi potiski, modnimi kavbojskimi hlačami in oblekami, oblekami za vse priložnosti, ne spreglejte pa tudi nove kolekcije kopalk za dolgo vroče poletje, ki nam je obljubljeno, perila za oblikovanje postave in spalnega programa.

Vse kataloge iz Bonprix – a boste našli na povezavi Bonprix katalog, kataloge trgovcev s ponudbo oblačil si lahko ogledate v rubriki Oblačila.

Bonprix katalog velja od 25. 05. do 30. 07. 2015.