Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog marec 2014 velja do razprodaje zalog.

Izšel je novi Deichmann katalog, ki vsebuje trajno nizko ceno številnih udobnih modelov čevljev, ker je udobje nova modna zapoved.

Deichmann katalog tokrat vsebuje naslednje predloge za ugoden in kakovosten nakup; čevlji, ki ste jih gotovo videli v TV reklami že od 19, 90 €Ponudba čevljev iz serije Graceland; modeli 1100 657 v velikosti od 36 do 42 vsak model 19, 90 €, Light Weight v sivi ali v beli barvi 24, 90 €.

Novi Deichmann katalog vsebuje ponudbo obutve za vsak okus; od udobnih lahkotnih sandalov, to športne obutve, Venice obutev, vsak model, ki ga vidite na slikah v novem katalogu Vas stane le 29, 90 €, za enako ceno si lahko tokrat privoščite tudi udobne nizke polškornje. Graceland, udobni nizki ženski salonarji različnih barv, vsak model že za 19, 90 € za vsak model. Trajno nizka cena; kratkoročne akcijske cene lahko ponudi vsak, Deichmann pa Vam zagotavlja trajno nizke cene skozi vse leto. Udobni čevlji, v katerih boste privlačili poglede že od 19, 90 €.

Prelistajte novi Deichmann katalog in izberite čevlje po Svojih željah, z Deichmannu ste vedno v trendu; udobni ženski čevlji 22, 90 €, ženski polškornji in gležnjarji vsak model 24, 90 €, moderni ženski visoki polsandali v stilu odprtih gležnjarjev z visoko peto vsak model 24, 90 €. Udobni ženski in moški čevlji iz prijetnega, lahkega in udobnega finega usnja-zgornji del iz mehkega usnja, mehkega govejega usnja ali iz finega usnja, ker v Deichmannu dobro vedo, da Vam je všeč udobje.

Aktualni Deichmann katalog vsebuje ponudbo čevljev za vse okuse, ker kakovost ni razkošje so za Vas pripravili odlično ponudbo ženskih čevljev po 34, 90 € in lahkotnih moških platnenih čevljev za 34, 90 €. Ponudba moških čevljev Venice vsak model 29, 90 €, ker je tudi cena po Vašem okusu ne spreglejte ponudbe moških čevljev po 19, 90 € in čevlje priznanih blagovnih znamk Nike, Adidas, Puma, Fila-ker morate tudi pri znamkah misliti z glavo.

Prelistajte novi Deichmann katalog, ki velja do razprodaje zalog, za celotno ponudbo katalogov trgovin Deichmann kliknite  Deichmann katalog, če pa Vas zanima ponudba drugih, lahko le to preverite v naši rubriki Obutev.