Deichmann katalog pomlad

Deichmann katalog pomlad

Deichmann katalog pomlad 2016

Deichmann katalog pomlad velja do razprodaje zalog.

Izšel je novi Deichmann katalog za vse, ki obožujete kakovostne čevlje po zares privlačnih cenah. Deichmann katalog velja za sezono pomlad 2016 do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Deichmann katalog v katerem boste tudi tokrat našli pestro izbiro čevljev za celotno družino, ki Vas bo v prihajajočih toplejših dneh zanesljivo spremljala na vsakem koraku; Graceland Fashion Infection udobni lahki športni čevlji na vezalke si boste lahko sedaj privoščili za že od 22, 90 € naprej, za čevlje, ki so lahkotni kot pomlad boste odšteli samo 19, 90 €, udobni in lahkotni športni čevlji na vezalke z motivi pisanih rož za samo 27, 90 €, ujemajoča se torbica pa je lahko Vaša za zgolj 17, 90 €.

Novi Deichmann katalog, odlična pomladna ponudba s pestro ponudbo čevljev za vsak okus in za vsak žep; udobni športni čevlji na vezalke v ljubki marelični barvi sedaj samo 24, 90 €, udobni čevlji 19, 90 €, torbica v kombinaciji svetlo in temno sive barve 14, 90 €, mokasini od 22, 90 €. V ponudbi za moške Vam Deichmann predstavlja udobne čevlje na vezalke že od 19, 90 €, da boste vedno v trendu, Venice čevlji, ki Vas ne bodo nikoli razočarali že za 29, 90 €, čevlji priznane blagovne znamke Adidas že od 39, 90 €. Za male adrenalinske navdušence boste lahko izbirali med kar nekaj modeli udobnih športnih čevljev že za 39, 90 e, modeli Fila za 24, 90 €, Nike in Adidas pa že za 29, 90 €, ker pa so junaki risanih serij otroški idoli ne spreglejte posebne serije obutve, da bodo Vaši otroci vedno v koraku s časom.

Kataloge trgovine Deichmann si lahko pogledate na povezavi Deichmann katalog, kataloge trgovcev s obutvijo za Vas zbiramo v rubriki Obutev.

Deichmann katalog velja za sezono pomlad 2016 do razprodaje zalog.