DM katalog

DM katalog

 

DM active beauty revija

DM active beauty revija velja do razprodaje zalog.

Čas je za novo praznično DM active beauty revijo za mesec december 2015. V novi številki DM active beauty revije si lahko preberete vse o novoletnem make upu, oblačilih za najdaljši večer, naravni kozmetiki, božičnih receptih in še in še in še in še …veliko več. DM active beauty revija velja za mesec december 2015 do razprodaje zalog.
V novi DM active beauty reviji Vam tokrat podrobneje predstavljajo DM iniciativo »Brez vas bi bilo vse drugače«, ki sovpada tudi z njihovim logotipom Za vse, kar mi smo. Tako vsi skupaj prehajamo od posameznika do skupnosti. Skupno pa nam je praznovanje novoletnega večera in v tokratni reviji Vam predstavljajo več različnih novoletnih stilov oblačenja kot tudi ličenja. Ob koncu leta se vedno sprašujemo tudi o smislu in željah za prihodnost, zato so za Vas pripravili tudi članek o samozaupanju ter psihologiji ljubezni.
Niso pa seveda pozabili na božične recepte, dobro hrano in pripravo praznične mize. Tako preprosti okraski, ki naredijo božično večerjo lesketajočo in privlačno. Ste se vedno spraševali kako hitro speči okusne piškote? Na strani 42 Vaš čaka okusen in preprost recept, primeren tudi za začetnike v peki.

Želimo vam prijetno branje zadnje letošnje DM active beauty revije.

Vabimo Vas, da vse kataloge drogerije DM spremljate še naprej skupaj z nami na povezavi DM katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami kozmetičnih izdelkov za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.