DM katalog

DM katalog

DM active beauty revija

DM active beauty revija velja za mesec februar 2016 do razprodaje zalog.

Čas je za februarsko DM active beauty revijo – v novi številki si lahko preberete vse o novih začetkih, zimskih trendih ličenja, sprostitveni jogi, zdravi prehrani in naravni negi. DM active beauty revija velja za mesec februar 2016 do razprodaje zalog.

V novi DM active beauty reviji predstavljajo zgodbe, ki ste jih z drogerijo DM  delili Vi in brez katerih bi bil Vaš svet popolnoma drugačen. Posvetili so se tudi zimskim trendom ličenja ter podrobneje predstavili različne čopiče za lažje nanašanje ličil. Kot vedno, Vam tudi v tokratni reviji predstavljajo obilico zdravih receptov, tokrat so se posebej posvetili zajtrku ter mislijem.

Ker pa je novoletnega rajanja že res konec, v službah pa nas že napada stres in nejevolja, so nekaj prostora namenili tudi sprostitvenim tehnikam, ki jih lahko izvajate kar v pisarni ali doma za kuhinjsko mizo. Gre za hitre in preproste jogijske vaje, ki vas bodo v hipu sprostile in Vam prinesle malo miru v nemiren dan.

Prelistajte novo DM active beauty revijo in uživajte v vseh nasvetih, ki Vam jih prinaša.

Vse kataloge drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM active beauty revija velja za mesec februar 2016 do razprodaje zalog.