dm katalog

dm katalog

DM active beauty revija julij 2015

DM active beauty revija velja do razprodaje zalog.

Nova DM active beauty revija za mesec julij 2015 je že v prodajalnah –  prelistajte jo in preverite vse koristne ponudbe in nasvete iz drogerije DM. V poletni številki active beauty revije si lahko preberete zanimiv intervju o zdravem sončenju, kako se hitro sprostiti, o plesnem razgibavanju in o modnih poletnih pričeskah. DM active beauty revija velja do razprodaje zalog.

Prelistajte novo DM active beauty revijo in vstopite v to poletje oboroženi z dobrimi napotki – glavna aktivnost poleti je seveda dopust. Čas, ki si ga vzamemo zase in za svoje bližnje. Velikokrat pa nam dopust predstavlja tudi stres. Vročina, poln avto prtljage, naveličani otroci. Tako smo že na začetku dopusta utrujeni, ko se vrnemo pa bi potrebovali vsaj še tri dni, da pridemo k sebi. Od strani 8 naprej vam predstavljamo kratke vmesne tehnike za umiritev, ki jih lahko izvajate tudi v službi. Na strani 22 najdete zanimive razgibalne tehnike za poletje, od salse do capoeire, vsekakor boste našli nekaj zase.

Za vse, ki bi radi potovali, ampak ne prav daleč, so v novi DM reviji active beauty pripravili reportažo o Gardskem jezeru in vseh njegovih okoliških zanimivostih, na strani 26 pa najdete modne poletne pričeske, ki bodo pritegnile poglede kjerkoli po svetu. Iz prodajalne DM vam želijo dolgo in vroče poletje, nepričakovane skoke v morje, sladoledne poljubčke in oblico zabavnih dogodivščin, ki vas bodo grele še dolgo v jesen.

Vse kataloge iz drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbo kozmetičnih izdelkov za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.