dm katalog

dm katalog

DM katalog

DM active beauty revija velja za julij 2018 do razprodaje zalog.

Poletje je tu in z njim nova dm active beauty revija za mesec julij! Vroče sonce nas vabi, morje kliče in komaj čakamo, da mu stečemo naproti. V tokratni številki dm revije active beauty lahko preberete vse, kar morate vedeti o zaščiti kože pred močnimi sončnimi žarki in negi telesa v vročih poletnih dneh, predstavljajo pa vam tudi recepte za popestritev domače zabave. DM active beauty revija velja za julij 2018 do razprodaje zalog.

Nova DM active beauty revija vam tokrat med drugim predstavlja projekt poletje – kaj vse morate vedeti o sončenju, zaščiti pred UV-žarki in poletni negi kože, si preberite na strani 22, kjer so za vas pripravili Abecedo sončenja. Preden pa odhitite na zaslužen dopust, poskrbite za gladko kožo. Na strani 26 boste našli nasvete za depilacijo, kjer boste lahko poiskali najprimernejši način zase. Ob brezskrbnem uživanju in dobri hrani ne pozabite na skrb za telo in zdravje. Letos si privoščite nekoliko drugačne aktivnosti, ki jih najdete na strani 40. Ne pozabite tudi na hidracijo. Voda je resnično vir življenja – na strani 50 preverite, ali poznate vse njene blagodejne učinke. Da boste ob izvajanju raznih poletnih aktivnosti tudi izgledali sijajno, so vam na strani 13 pripravili nasvete za popoln športni make up. Poletje je za marsikoga sinonim za zabave na prostem. Na strani 34 vam predstavljajo nekaj idej za izvedbo popolne zabave. Našli boste nasvete za pripravo sladoleda, smoothijev in za dekoracijo ob jedeh. Ker je poletje čas za lahke, osvežilne jedi, so vam na strani 38 pripravili ideje za prelive, ki so odlična kombinacija k svežim poletnim solatam.

Vse aktualne katalog drogerije DM si lahko pogledate s klikom na DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM active beauty revija velja za julij 2018 do razprodaje zalog.

 

katalog

DM active beauty revija velja za julij 2018 do razprodaje zalog.