dm katalog

dm katalog

DM active beauty revija maj 2015

DM active beauty revija velja do razprodaje zalog.

Novi DM katalog – active beauty revija; v majski številki active beauty revije si lahko preberete o prihajajočem 10. dm teku za ženske, divjem življenju hormonov, negi za občutljivo kožo, depilaciji ter modnih trendih za prihajajoče poletje. DM active beauty revija maj 2015 velja do razprodaje zalog.

Pomlad je čas za razvajanje in v tokratni številki active beauty revije Vam predstavljajo obilo nasvetov, kako razvajati sebe, svoje otroke, svoj modni okus in tudi svoje brbončice. Na strani 14 si lahko preberete, kako hormoni vplivajo na Vaše počutje ter zakaj si včasih enostavno morate privoščiti poležavanje na kavču z romantično knjigo in sladoledom v roki. Vam včasih zmanjka idej, s kakšno igro animirati svojega otroka? Na strani 18 vas čakajo zanimive in pri nas še dokaj nepoznane igre za otroke, ob katerih se boste zabavali tudi Vi. Prebudite otroka v sebi! Bi radi osvežili svoj izgled? Preberite si vse o pomladanskih trendih ličenja od strani 24 naprej ter presenetite svoje najdražji s pomladansko preobrazbo. Če imate tudi vi težave z občutljivo kožo ter nikakor ne najdete pravega izdelka zase, vam od strani 30 naprej nudijo obilico nasvetov, kako poskrbeti za svojo kožo, sledi pa še pregled depilacijskih metod, ki vam bodo še kako koristile za poletne priprave.

Prelistajte novo DM active beauty revijo v katerem boste našli marsikaj zanimivega in poučnega: vsi, ki radi vrtnarite, si lahko na strani 45 ogledate pomladansko ponudbo priročnih in barvitih izdelkov za vrtnarjenje, od strani 46 naprej pa Vam ponujajo ideje, kako pridelke, ki ste jih sami pridelali kombinirati z novo prehransko linijo dm Bio, ki je s pomladjo vstopila v prodajalne dm. Usedite se na sonce, pristavite kavo, slamnik na glavo in uživajte v pomladanskem branju.

Vse kataloge iz drogerije DM si lahko pogledate s klikom na povezavo DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbo kozmetike za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.