dm katalog

dm katalog

DM active beauty revija marec 2015

DM active beauty revija velja od 03. 03. do 16. 03. 2015.

Nova DM active beauty revija Vas vabi, da si ogledate novosti in prelistate prve pomladanske strani, ki bodo prav gotovo navdihnile Vaše življenje. V tokratni številki Vam med drugim predstavljajo spomladanske trende ličenja v okviru projekta DM look 2015.

Nova izdaja DM revije beauty Vam predstavlja najboljše in najbolj obetavne korake za doseganje boljše telesne pripravljenosti, lahko pa si  preberete vse o zakulisju snemanja kampanje dm look z Nino Pušlar, preverite trende ličenja za prihajajočo pomlad ter izberete svoj look, s katerim boste sijale v marcu.

Na simpatični in priljubljeni slovenski pevki, Nini Pušlar, so preizkusili štiri različne looke, od zapeljivega za večerni izhod do naravnega za vsakodnevne obveznosti. Od strani 26 naprej lahko v novi DM active beauty reviji preverite modne smernice ličenja za letošnjo pomlad, podajajo pa Vam tudi napotke, kako se naličiti s posameznim produktom, da boste kar se da sijoče. Na strani 6 pa si lahko ogledate posnetke iz zakulisja snemanja kampanje dm look in preverite, kako sta se na snemanju zabavali Nina Pušlar in znana vizažistka Maja Šušnjara.

Prelistajte novo DM revijo active beauty marec 2015 in preverite prve letošnje pomladne strani, ki bodo navdihnile Vaše življenje. Na primer, kako naj poslušamo sami sebe in katera hrana najbolj osrečuje naš organizem (od strani 8). Predstavili Vam bodo najobetavnejše korake za doseganje boljše telesne pripravljenosti (od strani 22) in najnovejše izdelke za nego kože v Almanahu lepote od strani 34. Udobno se namestite na sončno stran stanovanja in uživajte v pomladanskem branju.

Prelistajte novo DM revijo active beauty marec 2015, vse kataloge iz drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, vse kataloge trgovcev z kozmetiko za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.