dm katalog

dm katalog

 

DM katalog

DM katalog Active beauty velja za jesen 2018 do razprodaje zalog.

Izšel je novi DM katalog – active beauty revija za letošnjo jesen. DM katalog Active beauty velja za sezono jesen 2018 do razprodaje zalog.

DM katalog – jesen je že potrkala na naša vrata, z njo pa tudi spremembe v trendih ličenja, nege in prehrane. V tokratni številki revije active beauty vam predstavljajo nove trende ličenja za vse starosti, pišejo o negi za moške ter predstavimo načine kako svojo kožo negujete brez onesnaževanja okolja. Predstavljajo pa vam tudi okusne in zanimive veganske jedi, ki jih lahko z lahkoto naredite sami.

Novi DM katalog Active beauty revija – med trendi ličenja bodo prevladovali naravnost, svežina in zdrav videz kože. Na straneh 8-16 vam predstavljajo pet različnih trendov, s katerimi boste zablesteli ob vsaki priložnosti. Tudi moški morajo poskrbeti zase, zato si na straneh 28 in 29 preberite, kako urediti brado in katere gele za prhanje izbrati. Nega kože prihodnosti vključuje manj kemije, manj dodatkov in na splošno manj sestavin. Nenehno pa se tudi stremi k temu, da bi čim manj obremenjevali okolje. Več o novostih kozmetične industrije, ki so bolj prijazne do okolja, lahko preberete na strani 23. Oktober pa je tudi mesec boja proti raku na dojki, s katerim se opozarja na pomembnost zgodnjega odkrivanja bolezni in predstavi možnosti zdravljenja. Na strani 52 boste našli seznam dejavnosti in dogodkov, ki se bodo odvijali v sklopu boja. Kdo je rekel, da so veganske jedi zapletene in dolgočasne? Na strani 35 vam predstavljajo dva okusna veganska recepta, ki vas bosta prepričala o nasprotnem. Pomembno je, da si med delom vzamete odmor. Na strani 40 preberite, katere zdrave prigrizke lahko za malico jeste brez slabe vesti in katere preproste vaje lahko izvajate kar v pisarni.

Vse aktualne kataloge drogerije DM si lahko pogledate na DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog Active beauty velja za sezono jesen 2018 do razprodaje zalog.