dm katalog

dm katalog

 

DM katalog

DM katalog velja od 28. 7. do 31. 8. 2020.

Novi DM katalog – za vse, ki obožujejo poletje: Platinet nadlaktna torbica za telefon s svetlobnim odsevnikom različnih barv 14, 99 €, Bottle & More bidon za vodo 11, 99 €, Platinet nastavljiva pasna torbica za telefon v različnih barvah 8, 99 €. DM katalog velja od 28. 7. do 31. 8. 2020.

Prelistajte novi DM katalog – naj bo tudi to poletje čudovito. Počnite stvari, ki so vam všeč in ki bodo tudi čez nekaj let, ko boste gledali fotografije ali brali svoj dnevnik, na vaš obraz priklicali nasmeh. Naj bo to poletje drugačno, a kljub temu zanimivo in čarobno.  V avgustovskem katalogu so za vas zbrali nekaj namigov za čarobno poletje. Počnite nekaj sproščujočega, ohladite se v senci bližnjega gozda, nabirajte zelišča, preštevajte zvezde in zvezdne utrinke. Sproščeni dnevi nas vabijo k aktivnostim v naravi. Poskrbite za zdrav zajtrk, zadosten vnos tekočine v telo in na zaščito svoje kože pred sončnimi žarki in piki komarjev. Da bo vaša koža napeta in navlažena jo negujte s hranilnimi losjoni. Čas je, da se v svoji koži počutite čudovito. Iz bogate ponudbe smo za vas izbrali nekaj predlogov za nakup: Subrina Colour Refresh barvna maska za poudarjanje toplih tonov las toplo rjav odtenek 4, 79 €, Brillance barva za lase 6, 29 €, Schwarzkopf Gliss šampon za lase 3, 39 €, Nivea pena za lase 3, 69 €, Naturavit zaščita za cepljene lasne konice z inulinom 7, 29 €. Poleg številnih novosti in ugodnosti so na zadnji strani kataloga pripravili tudi izdelke iz ponudbe Preprosto ugodno.

Vse aktualne kataloge drogerije DM najdete s klikom na povezavo DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog velja od 28. 7. do 31. 8. 2020.