DM katalog

DM katalog

DM katalog boni

DM katalog boni velja od 11. 12. 2014 do 11. 01. 2015.

DM katalog –  boni ugodnosti s katerimi lahko v času od 11. 12. 2014 do 11. 01. 2015 privarčujete do kar – 50 %.

Preverite bone, ki jih vsebuje novi DM katalog: La Petit Marseililas gel za prhanje, Casting trajno obstojna barva za lase, Deborah Milano Red Laque rdečilo za ustnice, izdelki blagovne znamke Essie, Braun Face 831 set za epilacijo in čiščenje obraza in Afrodita Pearl Prestige vlažilna in hranljiva krema z izvlečki belih biserov in peptidov – vsi izdelki so za Vas znižani za kar 50 %.

Preverite kaj nudi novi DM katalog boni – prihaja praznični čas, ko iz domačih peči veje vonj po pravkar spečenih dobrotah, utripajoče lučke na oknih odganjajo zimsko temo, sveže zapadli sneg spreminja ulični zvok v spokojno tišino, stari prijatelji se srečujejo ob kuhanem vinu in na obrazih mimoidočih lahko opazimo žareče pričakovanje novega leta, nove sveže energije, načrtov, odločitev in upanja.

December je tudi čas nakupov daril za vse tiste, ki so nam dragi ter tudi zase, da bomo na najdaljšo noč zasijale v vseh svoji lepoti. Zato Vas vabimo v prodajalne DM, kjer lahko izkoristite bogato ponudbo izbranih izdelkov z boni ugodnosti s kar 50 % popustom ob predložitvi active beauty kartice in natisnjenih bonov, da boste na silvestrovo sijoče, zapeljive in privlačne. Bone lahko izkoristite od 11. 12. 2014 do 11. 01. 2015.

Natisnite bone, ki jih vsebuje novi DM katalog boni, vse kataloge iz drogerije DM najdete na povezavi DM katalog, vse podobne ponudbe trgovcev s kozmetiko si oglejte v rubriki Kozmetika.