dm katalog

dm katalog

 

DM katalog

DM katalog velja od 28. 11. do 13. 12. 2017.

Nekaj dni nas še loči do najbolj prazničnega meseca v letu, meseca decembra zato vas vabimo, da prelistate novi DM katalog v katerem boste našli odlične akcijske ponudbe številnih izdelkov. Čar praznikov lahko opazimo praktično že na vsakem koraku. Ste že izbrali darila za svoje bližnje? Prelistajte decembrski DM katalog in že sedaj prehitite praznično gnečo. DM katalog velja od 28. 11. do 13. 12. 2017.

Novi DM katalog – v DM  prodajalnah so za vas tudi tokrat pripravili bogato izbiro darilnih setov, ki bodo razveselili še tiste najbolj zahtevne. Da za darila ne boste zapravili celotnega premoženja, vam bodo ob nakupu dveh darilnih setov tretjega podarili. Ne spreglejte tudi široke izbire izdelkov za nego kože in izdelkov po vednougodnih cenah.

Ne pozabite na decembrsko vzdušje v vašem domu. Za vas so pripravili čudovito ponudbo praznične dekoracije, ki bo vaš dom odela v čaroben, prazničen prostor. Za piko na I pa ne spreglejte dmBio recepta, kjer vam tokrat ponujajo idejo za pripravo marmornega kolača. V ponudbi Preprosto ugodno tokrat najdete 4 izdelke, kjer boste ob nakupu prvega dobili drugega gratis. Ponudba velja od 28. 11. 2017 do 13. 12. 2017 oz. do razprodaje zalog.

Vse aktualne kataloge drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog velja od 28. 11. do 13. 12. 2017.