dm katalog

dm katalog

DM katalog

DM katalog Ekspres velja od 19. 04. do 02. 05. 2016.

Novi DM katalog – VEDNOUGODNA izbira izdelkov v Ekspresu tudi v mesecu aprilu. DM katalog Ekspres velja od 19. 04. do 02. 05. 2016.

V DM katalogu Ekspres za mesec april Vas razvajajo s številnimi VEDNOUGODNIMI cenami, s katerimi boste veliko prihranili, cene pa bodo ostale nizke na dolgi rok; Frosch čistilo za WC si boste lahko kupili za samo 1, 79 €, Frosch detergent za ročno pomivanje posode 1, 19 €, Ariel kapsule za pranje perila 5, 49 €, Silan Softs&Oils mehčalec za perilo 3, 79 €.

S trajno nizkimi cenami pa boste prihranili tudi svoj dragoceni čas, ki ga boste lahko v večji meri namenili radostim življenja. Med VEDNOUGODNO ponudbo boste našli vse, kar potrebujete – izdelke za nego zanjo in zanj, prehranske izdelke, ličila, izdelke za otroka in gospodinjstvo. Prihranite zdaj!

Čeprav v DM prodajalnah najdete VEDNOUGODNE cene izdelkov, so v času veljavnosti kataloga Ekspres april za Vas pripravili 6 posebnih ugodnosti, kjer ob nakupu določenega izdelka prejmete drug izdelek gratis. Redno ceno predstavlja seštevek vseh izdelkov v ponudbi Prihranite zdaj!, cena obarvana z rdečo pa ceno, ki jo boste plačali za izdelke v eni ponudbi, pri čemer vam obračunamo popust v višini brezplačnega izdelka. Ugodnosti iz aktivnosti Prihranite zdaj! ni mogoče uveljavljati v kombinaciji z ostalimi popusti in promocijskimi aktivnostmi v prodajalnah dm.

Vse kataloge drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog Ekspres velja od 19. 04. do 02. 05. 2016.