dm katalog

dm katalog

 

DM katalog

DM katalog Ekspres velja od 15. 03. do 04. 04. 2016.

Novi DM katalog Ekspres marec Vas tokrat razvaja s številnimi privlačnimi ponudbami, med drugim ne spreglejte točke zvestobe, ki jih dobite ob vsakem nakupu. DM katalog velja od 15. 03. do 04. 04. 2016.

V novem DM katalogu Ekspresu marec Vas razvajajo s kar 10-kratnimi točkami zvestobe ob vsakem nakupu in z odbitimi cenami izdelkov za čist dom, s katerimi si boste olajšali spomladansko čiščenje. Za Vas so izbrali tudi številne izdelke dm blagovne znamke, ki zagotavljajo visoko kakovost za najnižjo ceno; Paloma Sensitive care toaletni papir 2, 89 €, Lenor mehčalec za perilo 2, 39 €, Perwoll specialni tekoči detergent za pranje perila 5, 89 €, Vileda Windomatic čistilec oken 34, 99 €.

V času veljavnosti DM kataloga Ekspres marec lahko izberete 4 cenovne bonbončke,  kjer ob nakupu določenega izdelka prejmete drug izdelek gratis.

Redno ceno predstavlja seštevek vseh izdelkov, ki sestavljajo en cenovni bonbonček, cena obarvana z rdečo pod cenovnim bonbončkom pa ceno, ki jo boste plačali za izdelke v enem cenovnem bonbončku, pri čemer Vam obračunajo popust v višini brezplačnega izdelka. Ugodnosti iz aktivnosti cenovni bonbonček ni mogoče uveljavljati v kombinaciji z ostalimi popusti in promocijskimi aktivnostmi v prodajalnah dm.

V Ekspresu marec ob 10-kratnih točkah ob vsakem nakupu ne spreglejte tudi SMS nagradne igre dm ČISTI DOM, v kateri lahko od 15. 03. naprej sodelujete z nakupom vsaj treh katerihkoli izdelkov za čiščenje iz programa gospodinjstvo.

Novi DM katalog Ekspres marec si lahko pogledate zgoraj, izdelke pa poiščite v vaši najljubši prodajalni dm.

Vse kataloge drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog velja od 15. 03. do 04. 04. 2016.