dm katalog

dm katalog

dm katalog februar 2015

dm katalog velja od 03.02. do 16.02.2015.

Novi DM katalog –  februarska ponudba; Johnson’s baby brisačke extra sensitive 3, 99 €, Nivea Baby nežno negovalno mleko 200 ml za 2, 49 €, Babylove Mama zaščitne blazinice za doječe matere 1, 39 €, to. to. plenice, 10 kosov za 12, 69 €, Pampers plenice Premium Care Maxi za 14, 99 €, 30 % popusta na izdelke iz programa otrok za 50 točk.

Prelistajte novi DM katalog – v najkrajšem mesecu si privoščimo veliko ljubezni do svojih najbližjih, partnerja, družine, do vseh, ki nas obdajajo in nam dajejo občutek topline in radosti vsak dan. Februar zaznamujejo prazniki, ko smo obdani z ljubeznijo ter veliko igrivega razpoloženja. Eden izmed teh je valentinovo, ko praznujemo ljubezen. Ne pozabite v tem času povedati vsem posebnim osebam v vašem življenju, da jih imate radi.

Preverite več kot odlične predloge za nakup, ki Vam jih vsebuje novi DM katalog – navdih, kako letos polepšati dan svojim najdražjim, najdete v februarskem DM katalogu. Pozabili pa niso tudi na pustne maske, če boste čarovnica, gusar ali pa princeska.

Še posebej pa tokratni DM katalog posvečajo Vašim najmlajšim in vsemu, kar potrebujejo za brezskrbno otroštvo. Predstavljajo Vam celoten DM Babybonus program ugodnosti, ki je namenjen nosečnicam in novopečenim staršem. Ob včlanitvi prejmete številne ugodnosti, ne pozabite pa tudi na ugodnost meseca, 30% popust za samo 50 točk na izdelke iz programa otrok, razen plenic in začetnih mlek.

Za celotno ponudbo prelistajte novi DM katalog februar, vse kataloge drogerije DM spremljajte še naprej na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev z ponudbo kozmetike si oglejte v rubriki Kozmetika.

DM katalog velja od 03. 02. do 16. 02. 2015.